The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Τορίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Наполи-Торино-23.12b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Μετά από αυτά τα μεσοβδόμαδα, οι σύλλογοι της Serie A θα έχουν ένα μικρό διάλειμμα μιάμιση εβδομάδας για τις γιορτές. Αλλά πριν από αυτό, μένει να παίξουν από έναν αγώνα. Και για τη Νάπολι θα είναι εντός έδρας παιχνίδι με τη Τορίνο. Το φαβορί είναι ξεκάθαρο, αλλά θα είναι τόσο εύκολο για τους γηπεδούχους;

Η Νάπολι θέτει σαφώς υψηλούς στόχους

Οι παρτενοπέι την περασμένη σεζόν έχασε το δικαίωμα να παίξει στο Champions League. Αλλά δεν φταίει σ’ αυτό ο Τζενάρο Γκατούζο, σε όλα φταίει το άσχημο ξεκίνημα. Επιπλέον, ο “Rino” κατάφερε να φτιάξει τις εκτιμήσεις για την τρέχουσα ομάδα του, έχοντας κερδίσει το κύπελλο μαζί της (με νίκη κιόλας στον τελικό έναντι της εχθρικής Γιουβέντους). Η πρόοδος συνεχίζεται και τώρα: ίσως, η παρέμβαση στον αγώνα για το «Scudetto» είναι ακόμα αδύνατη, η Γιουβέντους είναι ασταθής, αλλά το ζευγάρι από το Μιλάνο είναι πολύ καλό. Παρεμπιπτόντως, η Ίντερ διέκοψε το ωραίο αήττητο σερί της Ναπολιτάνικης ομάδας. Ο Mertens τραυματίστηκε επίσης όπως  και ο Osimhen. Αλλά την Τετάρτη θα επιστρέψει ο Ινσίνιε, έχασε ένα δύσκολο ταξίδι στη Λάτσιο λόγω της «κόκκινης» κάρτας.

Η Τορίνο έχει ήδη πέσει στη ζώνη υποβιβασμού

«Ο ταύρος» ήλπιζε στην τρέχουσα κλήρωση να επιστρέψει στο συνηθισμένο περιβάλλον του, η διοίκηση και οι οπαδοί περίμεναν από την ομάδα με αρκετά καλή σύνθεση να αγωνιστεί τουλάχιστον για ευρωπαϊκούς αγώνες. Αλλά ο Μάρκος Τζιάμπαλο αποτυγχάνει ακόμη περισσότερο στο Τορίνο από ό, τι την περασμένη σεζόν, όταν για πολύ λίγο, αλλά εξαιρετικά ατυχές ήταν προπονητής της Μίλαν. Πώς μπορεί, έχοντας στη διάθεσή του έναν επιθετικό όπως ο Andrea Belotti (έχει ήδη σκοράρει 9 γκολ), να κερδίσει μόνο 1 νίκη και 7 βαθμούς σε 13 αγώνες;! Ναι, μετά από 3 συνεχόμενες ήττες στις 20 Δεκεμβρίου κατάφεραν να κερδίσουν έναν βαθμό: έπαιξαν 1-1 με την Μπολόνια. Όμως, από την άλλη πλευρά, η Τορίνο, έχοντας ανοίξει το σκορ στο 69ο λεπτό, επέτρεψε σε καθόλου ισχυρότερο αντίπαλο να απαντήσει με γκολ. Το χειρότερο είναι μέχρι τη μέτρια Σπέτσια και την Φιορεντίνα σε κρίση η διαφορά έχει ήδη φτάσει 4 βαθμούς. Δηλαδή, τις γιορτές, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να γίνουν στη ζώνη υποβιβασμού. Αλλά υπάρχει πιθανότητα τουλάχιστον να πλησιάσουν στην εγκατάλειψή της.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Τορίνο έχει να κερδίσει για πάνω από 5 χρόνια, από τον Μάρτιο του 2015. Ωστόσο παίρνει βαθμούς από τη Νάπολι αρκετά τακτικά: από τους 5 τελευταίους αγώνες οι ισοπαλίες καταγράφηκαν σε 3 από αυτούς.

Πρόβλεψη

Φυσικά, το φαβορί του ζευγαριού θα είναι η Νάπολι, η οποία παίζει εντός έδρας κιόλας. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την παρουσία του Belotti στους φιλοξενούμενους, αξίζει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην ουδέτερη επιλογή «το σύνολο είναι πάνω από 3,0» (με απόδοση 1,76).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *