The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Τζένοα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Наполи-Фиорентина-12.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022, 4:00 μ.μ.

Στάδιο Σαν Πάολο

Η Ιταλία είναι κοντά στο τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν. Την Κυριακή θα αγωνιστεί μια από τις κορυφαίες ομάδες της τρέχουσας Serie A, η Νάπολι. Οι παίκτες Λουτσιάνο Σπαλέτι περιμένουν στο «Σαν Πάολο» τη Τζένοα. Ποιος θα είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας για τον πρώην τεχνικό της Ζένιτ και τους σημερινούς παίκτες του; Η ομάδα των συντακτών του ιστότοπου έγραψε τη δική της εκδοχή της πρόβλεψης για αυτόν τον ενδιαφέρον αγώνα στις 15 Μαΐου 2022.

Η Νάπολι έχει βελτιωθεί αυτή τη σεζόν, αλλά η γεύση της απογοήτευσης παραμένει

Η «παρτενοπέι» θυμάται τέλεια την έκβαση της τελευταίας κλήρωσης της Serie A. Τότε, στον τελευταίο γύρο, παρεμπιπτόντως, επίσης εντός έδρας, στη Νάπολη, η ομάδα κατάφερε να μην κερδίσει αν και δυνατή, αλλά μεσαίου επιπέδου Βερόνα. Στοίχισε τη δουλειά στον Τζενάρο Γκατούζο. Στη θέση του κατάφεραν να δελεάσουν τον Σπαλέτι. Και ο Λουτσιάνο στο σύνολο ανταποκρίθηκε καλά στην εμπιστοσύνη. Τώρα υπάρχουν ήδη 73 βαθμοί στο ενεργητικό, είναι 4 περισσότεροι από τη Γιουβέντους, για να μην αναφέρουμε τη Λάτσιο και τη Ρόμα, που μένουν απελπιστικά πίσω. Δηλαδή, ο σύλλογος θα επιστρέψει σίγουρα στο Champions League, και, πιθανότατα, δεν θα χάσει την 3η θέση. Αλλά στον εκκεντρικό ιδιοκτήτη, De Laurentiis, φέρεται να μην αρέσει που τα τέκνα του αποκλείστηκαν από τον αγώνα για το Scudetto. Και φέρεται να βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με πιθανούς διαδόχους του Σπαλέτι.

Η Τζένοα δεν είναι ακόμα έτοιμη να τα παρατήσει

Οι «γρίπες» περνούν μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν για τους εαυτούς τους. Αρκετές φορές φάνηκε ότι ήταν ήδη πολύ κοντά στο τέλος. Ο Andriy Shevchenko δοκίμασε τις δυνάμεις του ιδιαίτερα ανεπιτυχώς εδώ. Και με τον Blessin, που τον αντικατέστησε, μετά από μια πολλά υποσχόμενη περίοδο win-win, τον Απρίλιο, άρχισαν τα προβλήματα, το αουτσάιντερ έχασε τρεις συνεχόμενες φορές. Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς για να βάλουμε ένα τέλος στους παίκτες ενός φιλόδοξου Γερμανού τεχνικού. Τον περασμένο μήνα, μπόρεσαν να νικήσουν τον ανταγωνιστή τους, την Κάλιαρι, λόγω καθυστερημένου γκολ από τον Badel. Στη συνέχεια, όμως, σημειώθηκε το πικρό 0-1 με τη Σαμπντόρια, «έπνιξε» με ευχαρίστηση τη γειτόνισσα-εχθρό της. Αλλά και μετά από αυτό, η Τζένοα δεν το έβαλε κάτω. Έβγαλε μια νίκη εντός έδρας με τη Γιουβέντους. Χάνοντας μέχρι το 87ο λεπτό, με αποτέλεσμα οι «γρίπες» σημείωσαν το 2-1, με την καθοριστική μπαλιά του Κρισίτο από το σημείο του πέναλτι. Αλλά παρόλα αυτά, το κλαμπ είναι προτελευταίο, και πρέπει κυριολεκτικά να σκίσει και να κρατηθεί.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Τζένοα κέρδισε την περασμένη σεζόν τον Φεβρουάριο του 2021, αλλά αυτή είναι η μόνη τέτοια επιτυχία εδώ και μια δεκαετία. Σε αυτή την κλήρωση η Νάπολι σημείωσε εντός έδρας το 2-1.

Πρόβλεψη

Η Τζένοα χρειάζεται μόνο νίκη, αλλά βολεύει τον αντίπαλο. Ας πιστέψουμε ότι η Νάπολι θα κερδίσει την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση (απόδοση 1,65).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *