The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Σπαρτάκ Μόσχας: προγνωστικά για στοίχημα

Сампдория-Наполи-23.09

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ– 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021, 7:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Αυτή τη φορά μόνο δύο ομάδες παίζουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα από τη Ρωσία στη φάση των ομίλων. Η εβδομάδα σε διεθνές επίπεδο, που ξεκινά η Ζενίτ στο Champions League, θα συνοψιστεί την Πέμπτη από τη Σπαρτάκ Μόσχας. Παίζει, αν και σε λιγότερο βαθμολογημένο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά απέναντι σε έναν πιο σοβαρό αντίπαλο, τη Νάπολι.

Η Νάπολι μοιάζει με πολύ σοβαρό αντίπαλο

Οι παρτενοπέι θα έπρεπε τώρα να παίζουν επιτέλους στο Champions League, έχασαν θέση στο top-4 της Serie A στον τελευταίο γύρο επειδή δεν κέρδισαν τη Βερόνα. Από την άλλη, αυτός είναι ο λόγος που ο πολύ πιο έμπειρος Σπαλέτι αντικατέστησε τον Γκατούζο στο προπονητικό πόστο. Αυτή η αλλαγή ωφέλησε τον σύλλογο από τη Νάπολη: ξεκίνησε στη Serie A με μια σειρά νικών, συμπεριλαμβανομένης της νίκης εναντίον του κύριου αντιπάλου της, της Γιουβέντους, καταλαμβάνοντας την 1η θέση. Λαμβάνοντας υπόψη το 2-0 με την Κάλιαρι, η ομάδα έχει 6 νίκες από τις 6 πιθανές. Η Νάπολι οδηγεί σταθερά την κούρσα του πρωταθλήματος, στο +2 από Μίλαν και στο +4 από Ίντερ, έχει την καλύτερη άμυνα με μόλις δύο γκολ παθητικό και διόλου άδικα οι οπαδοί της μπορούν να ονειρεύονται έστω κι αν είναι πολύ νωρίς, το πολυπόθητο τρόπαιο στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Και στο Γιουρόπα Λιγκ οι Ιταλοί έχουν καλή εμφάνιση: χάνοντας 0-2 από τη Λέστερ, κατάφεραν να ξεφύγουν σωθούν χάρη στο διπλό του Όσιμεν.

Η Σπαρτάκ Μόσχας συνεχίζει να μαζεύει κριτικές

Οι «ερυθρόλευκο» είναι η ασημένια πρωταθλήτρια της Ρωσίας. Τώρα όμως, αντί για μια μαχητική, ενδιαφέρουσα ομάδα με επικεφαλής τον Ντομένικο Τεντέσκο, ήρθε κάτι με προπονητή τον Ρούι Βιτόρια. Σίγουρα ο Πορτογάλος δεν είναι η κύρια αιτία όλων των προβλημάτων. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά παράπονα για τη δουλειά του. Αποτύχανε πλήρως στην αρχή στο RPL. Ωστόσο, η «λαϊκή ομάδα» έχει πραγματικά εκατό τοις εκατό απόδοση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μόνο που είναι απολύτως αρνητική. Πρώτα έγινε αποχώρηση από το πολυαναμενόμενο Champions League ήδη στον 1ο προκριματικό γύρο (δύο φορές 0-2 εναντίον της Μπενφίκα). Και πριν από 2 εβδομάδες οι Ρώσοι κατάφεραν να χάσουν από τη Λέγκια εντός έδρας. Προηγούμενοι αγώνες

Το 1990 η Σπαρτάκ έπαιξε με τους Ιταλούς στους 16 του Champions Cup. Και οι δύο συναντήσεις δεν έφεραν γκολ και η καλύτερη ομάδα της Σοβιετικής Ένωσης πήγε στα προημιτελικά μετά από διαδικασία των πέναλτι.

Πρόβλεψη

Η μόνη ελπίδα των Ρώσων είναι ότι οι Ναπολιτάνοι δεν θα νοιάζονται ιδιαίτερα για το Europa League, για τους Ιταλούς η Serie A είναι πάντα προτεραιότητα με αυτήν την επιλογή. Αλλά οι παρτενοπέι είναι ανεβασμένη, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για τους «ερυθρόλευκους». Αλλά ας αφήσουμε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους για ένα θετικό αποτέλεσμα, ποντάρουμε «στο σύνολο είναι κάτω από 3,5» (απόδοση – 1,65).

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *