The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Napoli-Roma-03.03

Πρωτάθλημα Ιταλίας

«San Paolo», Νάπολη

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το επόμενο Σάββατο στον επόμενο γύρο της Σέριε Α’ Ιταλίας η Νάπολι στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Ρόμα. Αυτή η συνάντηση είναι μία από τις τρεις κεντρικές σε αυτή την αγωνιστική ημέρα, οι εταιρίες στοιχημάτων θεωρούν τη Νάπολι ξεκάθαρο φαβορί. Η ομάδα του Σάρι έχει ιστορική ευκαιρία φέτος να κερδίσει το Scudetto στην αναμέτρηση με την Γιουβέντους, ενώ οι Ρωμαίοι επικεντρώθηκαν στον αγώνα για τη θέση στην κορυφή-4.

Επικέντρωση στο πρωτάθλημα

Εντελώς πρόσφατα η Νάπολι αποκλείστηκε από το δεύτερο σημαντικότερο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, χάνοντας στο σύνολο των δύο συναντήσεων από την γερμανική ομάδα ΡΜ Λειψίας. Ο πρώτος αγώνας της αναμέτρησης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Νάπολη, έληξε με τη νίκη των «ταύρων» 3:1, στο δεύτερο παιχνίδι οι «παρτενοπέι» πήραν την εκδίκηση 2:0, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την τελική νίκη. Στην κατάταξη της Σέριε Α’ Ιταλίας είναι στην πρώτη θέση, έχει 69 βαθμούς στο ενεργητικό και 4 βαθμούς διαφορά από τη Γιουβέντους.

Δύο ήττες

Με τη σειρά της η Ρόμα έχασε τις δύο τελευταίες συναντήσεις, πρώτα εκτός έδρας οι «λύκοι» ήταν ασθενέστεροι από τη Σαχτάρ στο πρώτο παιχνίδι των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, στη συνέχεια στην έδρα τους έχασαν 0:2 από τη Μίλαν. Μετά από 26 γύρους στο ενεργητικό των «τζαλορόσι» υπάρχουν 50 βαθμοί, η ομάδα του Di Francesco χάνει από την Ίντερ μία μονάδα. Εκτός έδρας οι Ρωμαίοι παίζουν αρκετά καλά, έχουν 7 νίκες στους 12 αγώνες, αλλά αν αυτό είναι αρκετό για την επιτυχία στην επερχόμενη συνάντηση;

Πρόβλεψη

Η Νάπολι σε πλήρη ταχύτητα τρέχει προς τον τίτλο στο πρωτάθλημα Ιταλίας, οι γηπεδούχοι θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν αυτό το Σάββατο, οι Ναπολιτάνοι δεν φοβούνται τους Ρωμαίους. Σε αυτό το ζευγάρι το ποντάρισμα στους φιλοξενούμενους μοιάζει με εξαιρετική επιλογή, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Νάπολι με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *