The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Ρόμα: προγνωστικά για τον αγώνα

Наполи-Рома-29.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Στάδιο Σαν Πάολο
Η επερχόμενη Κυριακή θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της Νάπολι με τη Ρόμα, η οποία θα διεξαχθεί στην εικοστή αγωνιστική της Serie A
Νάπολι
Σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, η Νάπολι κέρδισε εντυπωσιακούς 50 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 46:14, χάρη στους οποίους οδηγεί το πελοτόν με πλεονέκτημα δώδεκα βαθμών έναντι του πλησιέστερου διώκτη. Πρόσφατα, οι «παρτενοπέι» έδειχναν άβουλοι σε συνάντηση με την Ίντερ (0:1), αλλά σε άλλες περιπτώσεις σημείωσαν νίκες επί της Ουντινέζε (3:2), της Σαμπντόρια (2:0), της Γιουβέντους (5:1) και της Σαλερνιτάνα (2: 0).
Ρόμα
Η Ρόμα είναι πέμπτη με 37 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 25:16, λίγο πίσω από τη ζώνη του Champions League. Σε γενικές γραμμές, οι Giallo Rossi βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, όπως αποδεικνύεται από τους πρόσφατους αγώνες τους με Τορίνο (1:1), Μπολόνια (1:0), Μίλαν (2:2), Φιορεντίνα (2:0) και Λα Σπέτσια (2:0).
Πρόβλεψη
Αυτή τη στιγμή, η Νάπολι δείχνει πολύ πιο επιβλητική από τη Ρόμα, αλλά θα καταφέρει οι «παρτενοπέι» να σπάσει το «λεωφορείο» που λειτουργεί τέλεια υπό τον Μουρίνιο; Νομίζω ότι το αμυντικό μοντέλο του παιχνιδιού των Giallo Rossi θα επηρεάσει άμεσα τη συνολική απόδοση της συνάντησης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: under 2.5 με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *