The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Ριέκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Наполи-Риека-26.11b

Europa League – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 4η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Σας παρουσιάζουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι – Ριέκα. Θα είναι εύκολος για την ιταλική ομάδα;

Φιλόδοξοι Ναπολιτάνοι

Τις τελευταίες σεζόν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Νάπολι στο Champions League, αλλά λόγω της τελευταίας χρονιάς κρίσης, ο σύλλογος μετά δυσκολίες έφτασε στο Europa League. Με τον Gennaro Gattuso η ομάδα φαίνεται καλή, αν και δεν έχει σταθερότητα αυτή τη σεζόν. Στον τελευταίο γύρο της Serie A οι Ναπολιτάνοι έχασαν μια σημαντική μάχη εντός έδρας από την κορυφαία Μίλαν – 1:3. Εξαιτίας αυτού, ο σύλλογος έχει χάσει μερικές θέσεις και κατέχει την έκτη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά μόνο δύο βαθμούς θέλει μέχρι το τοπ-4. Στο κουαρτέτο του Europa League οι Ναπολιτάνοι με τους AZ Alkmaar και Ρεάλ Σοσιεδάδ, όλοι οι σύλλογοι έχουν από 6 βαθμούς.

Αδύναμοι κροάτες

Η πρόκριση στο ομαδικό στάδιο του Europa League για τη Ριέκα είναι ήδη ένα καλό αποτέλεσμα. Ήδη από τα αποτελέσματα της κλήρωσης ήταν ξεκάθαρο ότι η ομάδα θα ήταν η αουτσάιντερ του κουαρτέτου της. Έτσι και συνέβη, ο σύλλογος έχασε και τους τρεις αγώνες, υπήρχαν πιθανότητες να πιάσει βαθμούς στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ, το μόνο γκολ στο παιχνίδι χάθηκε στα 90+3 λεπτά. Στην εγχώρια αρένα η Ριέκα είναι η πέμπτη μέχρι στιγμής, έχοντας τρεις αγώνες στο αποθεματικό ταυτόχρονα, ο σύλλογος μπορεί δυνητικά να φτάσει στη δεύτερη θέση. Ο πρώτος σύλλογος έδειξε ότι οι Κροάτες είναι κατώτεροι στην κατηγορία από όλους τους αντιπάλους, η ομάδα σίγουρα θα παραμείνει στο κάτω μέρος του ομίλου τους.

Προσωπικές συναντήσεις

Ο πρώτος αγώνας στην Κροατία ξεκίνησε με ένα γρήγορο γκολ από τη Ριέκα, αν και οι Ναπολιτάνοι δεν ταράχτηκαν, ισοφάρισαν στο πρώτο ημίχρονο κιόλας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν ένα άλλο γκολ, φτάνοντας σε άξια νίκη με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Λίγοι άνθρωποι πιστεύουν ότι θα υπάρξει ίντριγκα σε αυτόν τον αγώνα, η τάξη των γηπεδούχων είναι πολύ υψηλότερη, πρέπει να δείξουν τα πάντα στο γήπεδο. Οι Ναπολιτάνοι χρειάζονται νίκη, επειδή στον όμιλο ο αγώνας για τα πλέι-οφ είναι πολύ σκληρός. Η Ριέκα δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο, αν και ο σύλλογος θα προσπαθήσει να προσκολληθεί στους βαθμούς. Το στοίχημα στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -2 γκολ φαίνεται αρκετά δικαιολογημένο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Νάπολι με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *