The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Ουντινέζε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Наполи-Милан-06.03_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022, 4:00 μ.μ.

Στάδιο Σαν Πάολο

Έχει ενδιαφέρον να παρακολουθούμε τη Serie A τώρα, καθώς ο αγώνας για το τίτλο είναι όσο πιο έντονος γίνεται. Στις 19 Μαρτίου θα πραγματοποιήσουν τις συναντήσεις τους οι σύλλογοι της πρώτης τετράδας, προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Νάπολι – Ουντινέζε.

Οι Ναπολιτάνοι προσπαθούν να παραμείνουν στην κούρσα του τίτλου

Εκτός από τη Serie A, η Νάπολι δεν είχε τίποτα άλλο, η ομάδα αποκλείστηκε από όλα τα τουρνουά. Ενώ ο σύλλογος είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα, τρεις βαθμούς πίσω από τον ηγέτη, η Ίντερ μπορεί να ξεπεράσει τους Ναπολιτάνους, που είναι ένα βαθμό πίσω, αλλά έπαιξε ένα παιχνίδι λιγότερο. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι κέρδισαν δύσκολα εκτός έδρας τη Βερόνα – 2:1. Ήταν επώδυνο να χάσουν εντός έδρας από τη Μίλαν στον προτελευταίο γύρο, γιατί ήταν μια ευκαιρία να προηγηθούν στη βαθμολογία. Η Νάπολι παραμένει στη διεκδίκηση του τίτλου, αλλά πρέπει να ελαχιστοποιήσει τον αριθμό των χαμένων βαθμών. Οι συνεργάτες δεν θα βοηθηθούν σε αυτή τη συνάντηση από τέσσερις παίκτες.

Η Ουντινέζε ως συνήθως είναι άβολη

Η Ουντινέζε έχει αρκετά περιθώρια ασφαλείας για να παραμείνει στη Serie A, την ίδια στιγμή η έμπειρη ομάδα παίρνει συχνά βαθμούς από διεκδικητές για υψηλές θέσεις. Καταλαμβάνει μόλις τη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αν και έχει 1-2 παιχνίδια στο χέρι σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους. Η ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας οκτώ πόντων. Ας προσέξουμε ότι η Ουντινέζε είναι αήττητη σε τέσσερα σερί ματς, τρεις ισοπαλίες και μία νίκη. Στον τελευταίο γύρο, έχασε νίκη επί της Ρόμα εντός έδρας – 1:1, ο αντίπαλος ισοφάρισε μόλις στο 90+4 λεπτό. Τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε δύο παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Προσωπικές συναντήσεις

Τα στατιστικά δείχνουν ότι οι συναντήσεις των συλλόγων συχνά αποδεικνύονται παραγωγικές, η μάχη του πρώτου γύρου έληξε με συντριπτική νίκη για τη Νάπολι με σκορ 4:0.

Πρόβλεψη

Είναι αρκετά κατανοητό ότι οι Ναπολιτάνοι έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, παίζουν εντός έδρας και ανεβαίνουν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Η Ουντινέζε είναι ικανή να δημιουργήσει προβλήματα σε κάθε αντίπαλο, αυτός ο παράγοντας πρέπει να ληφθεί υπόψη. Το ισχυρό κίνητρο και η σοβαρή υποστήριξη των φιλάθλων θα κάνουν τη δουλειά τους, προτείνουμε να ποντάρετε σε καθαρή νίκη των Ναπολιτάνων (απόδοση 1,52).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *