The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Μπολόνια: προγνωστικά για στοίχημα

Наполи-Болонья-28.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Στην Ιταλία η περιοδεία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη. Τότε θα παίξει η αρχηγός της τρέχουσας Serie A, Νάπολι. Για να μην χάσει αυτό το status, οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι πρέπει να κερδίσουν εντός έδρας την Μπολόνια. Δεν είναι το πιο δύσκολο έργο, αλλά θα το αντεπεξέλθουν οι «παρτενοπέι»; Στους αναγνώστες του ιστότοπου προσφέρεται μια λεπτομερής πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ιταλικών συλλόγων στις 28 Οκτωβρίου 2021.

Η Νάπολι μπορεί να είναι ευχαριστημένη με την έναρξη της φετινής σεζόν

Οι «παρτενοπέι» είναι μια από τις λίγες ομάδες που έχουν καταφέρει να χάσουν στην έδρα τους από τη σημερινή Σπαρτάκ Μόσχας. Αλλά αυτό ήταν στο Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο σαφώς δεν ανήκει στα πρωταθλήματα προτεραιότητας για τον σύλλογο (κάτι που, ωστόσο, είναι χαρακτηριστικό για την Ιταλία συνολικά). Στη Serie A κατάφεραν να ανέβουν στην κορυφή, κάτι που είναι κατανοητό: οι Ναπολιτάνοι κέρδισαν 8 συνεχόμενες φορές, μεταξύ των οποίων κατέκτησαν 3 βαθμούς στο San Paolo με τη Γιουβέντους. Και μόνο την Κυριακή αυτή η σειρά αγώνων με εκατό τοις εκατό αποτέλεσμα κόπηκε απότομα. Η Ρόμα στην πρωτεύουσα στο Stadio Olimpico έφερε τον αγώνα σε ισοπαλία.

Η Μπολόνια δείχνει αρκετά καλό επίπεδο

Οι «κόκκινο-μπλε» σπάνια στην ιστορία τους θεωρούταν μεταξύ των μεγαλοπρεπών του Calcio. Τώρα ο σύλλογος έχει μάλλον περιορισμένους οικονομικούς πόρους και είναι δύσκολο να βρεις νεοφερμένους για «τη τσέπη  τους». Ναι, ο Αρναούτοβιτς ήρθε το καλοκαίρι, αλλά ο Αυστριακός υπογράφηκε ως ελεύθερος. Αλλά υπάρχει ο Σίνισα Μιχαήλοβιτς στο προπονητικό πόστο. Ο Σέρβος μπόρεσε να μετατρέψει μια δημοφιλή αλλά μέτρια ομάδα σε δυνατή μεσαία που κερδίζει αρκετούς βαθμούς για να μην κοιτάει πολύ στη ζώνη του υποβιβασμού. Η σεζόν 2020/2021, για παράδειγμα, έφερε 40+ βαθμούς και τη 12η θέση. Στο ίδιο περίπου επίπεδο βρίσκονται και τώρα. Επιπλέον, η Μπολόνια στον τελευταίο γύρο μπόρεσε να ανακάμψει από το 0-2 με τη Μίλαν και αρκετά σθεναρά απέκρουσε τις επιθέσεις των «ερυθρόμαυρων». Αν και ακόμα στο 20′ αποβλήθηκε ο Σουμόρο και στο 58′ ο Σοριάνο. Αλλά στο τέλος οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι μπόρεσαν να πιέσουν το αουτσάιντερ, και μάλιστα έφεραν το σκορ στο 4-2 υπέρ τους.

Προηγούμενοι αγώνες

Στην τελευταία αναμέτρηση η Νάπολι κατάφερε να κερδίσει και τις δύο συναντήσεις. Πριν από αυτό, όμως, η Μπολόνια είχε μια καλή περιοδεία, όταν η ομάδα του Σίνισα Μιχαήλοβιτς κατάφερε να κερδίσει 7 βαθμούς σε 3 συναντήσεις με τους «παρτενοπέι».

Πρόβλεψη

Η Μπολόνια είναι να την λυπάσαι: έχασε πολλές δυνάμεις στη μάχη με τη Μίλαν, αλλά στο τέλος έχασε τον αγώνα ούτως ή άλλως. Η Νάπολι δεν μπορεί να κάνει άλλο λάθος, οπότε ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1,5 γκολ (απόδοση 2,02).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *