The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

190922 Fotboll, Serie A, Lecce - Napoli: Fernando Llorente of Napoli celebrates with team mates Lorenzo Insigne, Arkadiusz Milik and Malcuit after scoring the goal of 0-1Lecce 22-09-2019 Stadio Via del Mare Football Serie A 2019/2020 US Lecce - SSC Napoli Photo Carmelo Imbesi / Insidefoto
© Bildbyrån - COP 139 - SWEDEN AND NORWAY ONLY

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Και πάλι δε θα βαρεθείτε την Τρίτη, μας περιμένει ημέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή τη φορά οι Ιταλοί και οι Ισπανοί θα αγωνιστούν πρώτοι μεταξύ τους. Πιο συγκεκριμένα, οι Καταλανοί, επειδή επίσκεψη στην Μπαρτσελόνα θα έρθει η Νάπολι. Θα μπορέσουν οι γηπεδούχοι στο Σαν Πάολο να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα για τον Μέσι και τους συμπαίκτες του; Παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα στις 25 Φεβρουαρίου 2020.

Η Νάπολι σκοπεύει ακόμα να διορθώσει πολλά μέχρι το τέλος της σεζόν

Οι «παρτενοπέι» είναι απίθανο να έχουν χρόνο για να βελτιώσουν ριζικά την κατάσταση για τον εαυτό τους στη Σέριε A. Έχουν κάνει πάρα πολλά λάθη, τόσο με τον Carlo Ancelotti όσο και τώρα με τον Τζενάρο Γκατούζο. Όχι βέβαια, αν καταφέρουν να συνεχίζουν να νικάνε τόσο συχνά όσο τις τελευταίες εβδομάδες, τότε η θέση στο Europa League δεν θα τους ξεφύγει. Αλλά είναι σχεδόν μη ρεαλιστικό να προφτάσουν την Αταλάντα, η οποία παίζει καλά και έχει ένα σημαντικό χάντικαπ. Στους Ναπολιτάνους μένει να παίξουν καλύτερα σε άλλα τουρνουά. Έπαιξαν πολύ ωραία τον πρώτο αγώνα του ημιτελικού του κυπέλλου, έχοντας σημειώσει 1-0 εκτός έδρας με την Ίντερ (μην ξεχνάμε ότι πριν από αυτό οι παίκτες του Γκατούζο νίκησαν τη Λάτσιο). Τώρα οι «παρτενοπέι» θα προσπαθήσουν να παίξουν επιτυχώς στη συνάντηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε γενικές γραμμές, δεν διακινδυνεύουν τίποτα ιδιαίτερο, δεν θα τους κατηγορούν σίγουρα για ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα από το “περισσότερο από ένα κλαμπ” μετατρέπεται σε σύλλογο των σκανδαλών

Μπλαουγκράνα βυθίζονται σε ένα τρομερό σκάνδαλο, χωρίς να προλάβει να ξεμπερδέψει από το προηγούμενο. Τώρα υπάρχουν μεγάλες μάχες γύρω από την εταιρεία που προσέλαβε ο Bartomeu, ο οποίος έχει αγωνιστεί τόσο πολύ για να ασπρίσει το όνομα του πελάτη στα κοινωνικά δίκτυα που έχει συχνά έλεγε κάτι το παραπάνω για τους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα. Το ζήτημα της αγοράς αντικαταστατών για τους τραυματισμένους Luis Suarez και Usman Dembele δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας απλώς στη Λεγανές, η οποία δεν ήθελε να αφήσει τον μοναδικό σκόρερ της, Bretwait, πλήρωσε 18 εκατομμύρια αποζημίωση για τον Martin. Αλλά ήδη στην παρουσίαση ο Δανός προκάλεσε ακόμη περισσότερες αμφιβολίες ότι θα αποφέρει περισσότερα οφέλη από, για παράδειγμα, τον Μπόατενγκ την περασμένη σεζόν. Ένα πράγμα ευχαριστεί: ο Μέσι δημοσίως διαβεβαίωσε ότι, παρά τις κάποιες στιγμές, δεν σκέφτηκε ποτέ να αφήσει τη μητρική του ομάδα.

Προηγούμενοι αγώνες

Δεν υπήρξαν επίσημα παιχνίδια. Όμως, τον περασμένο Αύγουστο, τα κλαμπ έπαιξαν δύο φιλικά, και τα δύο κέρδισε η Μπαρτσελόνα.

Πρόβλεψη

Μην ξεχνάτε ότι η Μπαρτσελόνα πρέπει να φυλάξει δυνάμεις για το “El Classico” την Κυριακή. Επομένως, δεν πρέπει να περιμένετε από αυτήν την επιθυμία να νικήσετε τον εχθρό με κάθε κόστος. Η Νάπολι, επίσης, με  τον Γκατούζο δεν θα παίξει ενεργά με 1ο αριθμό, τουλάχιστον μέχρι το γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,69.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *