The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Наполи-Милан-22.11b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Νεάπολη. Στάδιο “San Paolo”

Στον όγδοο γύρο της Serie A ο ηγέτης του τουρνουά Μίλαν θα πάει επίσκεψη στην ίδια πολλά υποσχόμενη Νάπολι.

Νάπολι

Μετά από επτά αγωνιστικές ημέρες η Νάπολη σημείωσε 14 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση με διαφορά τερμάτων 15:7. Νωρίτερα, η «παρτενοπέι» υπέστη φιάσκο 0:3 από τη Γιουβέντους και 0:2 από τη Σασουόλο, ενώ έδειχνε τα καλύτερα χαρακτηρίστηκα της στις αναμετρήσεις με τους Αταλάντα (4:1), Μπενεβέντο (2:1) και Μπολόνια (1:0).

Μίλαν

Πρώτη θέση, 17 πόντοι και διαφορά τερμάτων 16:7 – μετά την αναβολή του ιταλικού ποδοσφαίρου την περασμένη άνοιξη η Μίλαν δεν γνωρίζει ακόμα την πικρία της ήττας. Στους τελευταίους αγώνες της τρέχουσας εκστρατείας, οο ροσονέρι νίκησαν τη Σπέτσια (3:0), την Ίντερ (2:1) και την Ουντινέζε (2:1), καθώς σημείωσαν ισοπαλία 3:3 με τους Ρόμα και 2:2 με τη Βερόνα.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά η Νάπολι φαίνεται λίγο πιο σοβαρή, κάτι που θα προσπαθήσει να αποδείξει στην πράξη. Αλλά η Μίλαν δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα, η επίθεσή της είναι επίσης ικανή για πολλά. Η πρόβλεψή μου είναι: θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *