The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

LIVERPOOL, ENGLAND - AUGUST 27: ( THE SUN OUT,THE SUN ON SUNDAY OUT) Roberto Firmino of Liverpool celebrates  after scoring the fourth goal  during the Premier League match between Liverpool FC and AFC Bournemouth at Anfield on August 27, 2022 in Liverpool, England. (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – Αγωνιστική 1/6

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Σαν Πάολο

Οι παλιοί φίλοι Νάπολι και Λίβερπουλ θα παίξουν μεταξύ τους την πρώτη μέρα του Champions League.

Νάπολι

Φέτος το καλοκαίρι η Νάπολι έχασε πολλούς από τους ηγέτες της ομάδας, κάτι που δεν της εμπόδισε να κάνει ένα αξιοπρεπές ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Μετά από συναντήσεις με Βερόνα (5:2), Μόντσα (4:0), Φιορεντίνα (0:0), Λέτσε (1:1) και Λάτσιο (2:1), οι Παρθενοπέι κέρδισαν 11 βαθμούς και έμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Λίβερπουλ

Παράλληλα, η Λίβερπουλ νίκησε τις Μπόρνμουθ (9:0) και Νιούκαστλ (2:1), αλλά ταυτόχρονα έκανε πάρα πολλές γκάφες σε αναμετρήσεις με Φούλαμ (2:2), Κρίσταλ Πάλας (1:1), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:2) και Έβερτον (0:0). Μέχρι στιγμής, οι Reds δεν μοιάζουν καν με την ομάδα που πάλεψε για τέσσερα τρόπαια την προηγούμενη σεζόν.

Πρόβλεψη

Αν και η Λίβερπουλ θεωρείται το φαβορί αυτού του ζευγαριού, η Νάπολι είναι επίσης έτοιμη να δείξει το καλύτερο ποδόσφαιρό της. Είμαι σίγουρος ότι και οι δύο ομάδες θα παίξουν ενεργά στην επίθεση και θα ανταλλάξουν αποτελεσματικά σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *