The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Λέστερ: προγνωστικά για στοίχημα

Наполи-Лестер-09.12

Europa LeagueΦάση ομίλων – Όμιλος Γ – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021, 7:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Την Πέμπτη θα πραγματοποιήσουν παραδοσιακά αγώνες στο πλαίσιο του Europa League, σε 1 το βράδυ θα παίξουν όλο το πρόγραμμα της τελευταίας, 6ης αγωνιστικής του γύρου των ομίλων. Φυσικά, αυτή η διοργάνωση είναι πιο κάτω στην κατηγορία από το Champions League, αλλά έχει ενδιαφέροντα ζευγάρια. Ξεχωρίζει ιδιαίτερα το ζευγάρι Νάπολι και Λέστερ. Όποιος κερδίσει σίγουρο θα περάσει στα πλέι οφ. Αλλά ποιος νοιάζεται, οι Ιταλοί ή οι Βρετανοί;

Η Νάπολι ασχολείται σαφώς περισσότερο με την πάλη της Serie A

Οι παρτενοπέι εδώ και πολύ καιρό αδυνατεί να προκριθεί στο Champions League. Ιδιαίτερα δραματική την η κατάσταση την περασμένη σεζόν, όταν η 4η θέση χάθηκε από τον Τζενάρο Γκατούζο και την ομάδα του λόγω της ισοπαλίας εντός έδρας κόντρα στη Βερόνα χωρίς κίνητρα. Τώρα ένας πολύ πιο έμπειρος Λουτσιάνο Σπαλέτι εργάζεται στη Νάπολι. Και τα πάει περίφημα, έστω κι αν δεν ήταν χωρίς αστοχίες. Λένε ολοένα και περισσότερο ότι ο Ινσίνιε και η παρέα του θα παλέψουν με δυο μιλανέζους κολοσσούς για το Scudetto. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι απλά δεν υπάρχει αρκετό κίνητρο για το Europa League. Με τη Λέγκια κατάφεραν ότι πάρουν τα μέγιστα ούτως ή άλλως, με τη Λέστερ γλίτωσαν την ήττα. Όμως κόντρα στη Σπαρτάκ δεν σημείωσαν ούτε ένα βαθμό σε 2 παιχνίδια.

Η Λέστερ μπορεί να θέσει ως προτεραιότητα το Γιουρόπα Λιγκ

Οι «αλεπούδες» τώρα παίζουν ξεκάθαρα μια τάξη μεγέθους χειρότερα από ό,τι και στις δύο προηγούμενες σεζόν. Αν τότε η ομάδα πάλευε μέχρι εσχάτων για την 4η τελική θέση (αν και χωρίς επιτυχία, με ήττα στον καθοριστικό αγώνα το 2020 και το 2021), τώρα κάνει παρέα στη μέση της βαθμολογίας. Φαίνεται ότι ο Brendan Rogers έχει ήδη καταλάβει ότι αυτό το βήμα πίσω δεν θα προλάβει να αποζημιωθεί. Γιατί τότε να μην αγωνιστούν σοβαρά για επιτυχία στο Γιουρόπα Λιγκ; Ίσως αυτό σχετίζεται με τη βελτίωση των αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια του τουρνουά; Οι Βρετανοί έχασαν αρχικά τη νίκη επί της Νάπολι εντός έδρας και μάλιστα έχασαν με 0-1 από τη Λέγκια της Βαρσοβίας. Στη συνέχεια όμως κέρδισαν 4 βαθμούς με τη Σπαρτάκ και νίκησαν εντός έδρας τους Πολωνούς. Αυτό μας επέτρεψε να ανέβουν στην 1η θέση, αλλά πρέπει να μη χάσου για να μην υποβιβαστούν στο Conference League.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λέστερ παίζει σε διεθνή σκηνή μόλις για δεύτερη φορά. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τον Σεπτέμβριο έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία της με τη Νάπολι.

Πρόβλεψη

Ίσως η Νάπολι θα «δώσει» το παιχνίδι και η Λέστερ μπορεί να κάνει το ίδιο. Ωστόσο, ας πιστέψουμε ότι οι Ιταλοί και οι Βρετανοί θα παλέψουν σοβαρά. Αξίζει να ρισκάρετε και να ποντάρετε στο «και οι δύο θα σκοράρουν» (απόδοση 1,63).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *