The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Λάτσιο: προγνωστικά για τον αγώνα

Наполи-Лацио-03.03

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Σαν Πάολο

Ο 25ος γύρος της Serie A θα ξεκινήσει με την αναμέτρηση της Νάπολι με τη Λάτσιο, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.
Οι Ναπολιτάνοι βλέπουν ήδη τους εαυτούς τους ως ιδιοκτήτες του Scudetto

Έχουν ακόμη 14 γύρους μπροστά, αλλά ήδη κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η Νάπολι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Εντυπωσιακή είναι η διαφορά ανάμεσα στους Ναπολιτάνους και τους διώκτες τους, αποτελεί 18 βαθμούς, οπότε θα είναι δυνατή η πρόωρη κατάκτηση του τίτλου. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι νίκησαν εκτός έδρας την Έμπολι με σκορ 2:0. Η ομάδα μπορεί ακόμα να πάει μακριά στο Champions League, δεδομένης της φανταστικής φόρμας, έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα προημιτελικά, αφού στο πρώτο παιχνίδι των 16 κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας την Άιντραχτ με σκορ 2:0. Δύο παίκτες δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα στην επερχόμενη  συνάντηση.

Είναι σημαντικό για τους Ρωμαίους να μείνουν στη ζώνη του Champions League

Η φετινή σεζόν πάει καλά για τη Λάτσιο μέχρι στιγμής, η ομάδα αξίζει να αγωνιστεί για θέση στη ζώνη του Champions League. Ο σύλλογος είναι τέταρτος στη Serie A, και μόνο δύο βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση, αλλά το βασικότερο είναι να παραμείνει στην πρώτη τετράδα, η διαφορά από την πέμπτη Ρόμα είναι μόνο ένας βαθμός. Στον τελευταίο γύρο οι Ρωμαίοι με δυσκολία στρίμωξαν στην έδρα του έναν εκ των αουτσάιντερ, τη Σαμπντόρια, με σκορ 1:0. Η ομάδα αγωνίζεται και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο Conference League, όπου θα αγωνιστεί στους 16 με την ΑΖ Άλκμααρ. Θα είναι δύσκολο να αντισταθεί στον ηγέτη, ένας παίκτης θα χάσει την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμού.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο, οι Ναπολιτάνοι δεν φοβήθηκαν λόγω παράγοντα ξένης έδρας, είχαν την πρωτοβουλία και κέρδισαν επάξια την εκτός έδρας νίκη με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Φυσικά, οι Ναπολιτάνοι αναφέρονται ως φαβορί, αν και μπορούν να πάρουν χρόνο ακόμη και για διάλειμμα, δεδομένου του πόσο μακριά βρίσκονται από τους ανταγωνιστές. Οι γηπεδούχοι σίγουρα θα χρεωθούν τη νίκη, οι Ρωμαίοι χρειάζονται πολύ τους βαθμούς για να μην πέσουν έξω από την πρώτη τετράδα. Ποντάρουμε σε καθαρή νίκη της Νάπολι, είναι λογικό να εξετάσουμε την επιλογή του over. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Νάπολι με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *