The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

011-Napoli-Juventus-03.03

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Σαν Πάολο, Νάπολη

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή το βράδυ, 3 Μαρτίου, στη Νάπολη θα πραγματοποιηθεί ο κεντρικός αγώνας του 26ου γύρου του ιταλικού πρωταθλήματος, όπου η τοπική Νάπολη θα φιλοξενήσει τη Γιουβέντους Τορίνο. Αυτό είναι πραγματικά μάχη των ηγετών της Σέριε Α’, ωστόσο, η θέση των ομάδων στην κατάταξη δεν θα επηρεαστεί με κανέναν τρόπο. Οπότε απλά περιμένουμε ένα όμορφο και ισχυρό παιχνίδι.

Ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού

Αυτή τη στιγμή η Νάπολι καταλαμβάνει ήρεμα τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Ιταλίας και είναι απίθανο να χάσει αυτή τη θέση. Οι Ναπολιτάνοι δεν μπορούν να φτάσουν τη Γιουβέντους, ενώ οι ανταγωνιστές δεν θα καλύψουν τη διαφορά, επειδή τους χωρίζει απόσταση 11 βαθμών. Συνολικά στο τρέχον πρωτάθλημα η ενδεκάδα του Κάρλο Αντσελότι επέτρεψε μόνο 8 αποτυχίες: 5 ισοπαλίες και 3 ήττες. Εντός έδρας οι “παρτενοπέι” δεν έχουν χάσει ακόμα, σημειώνοντας 10 νίκες και 3 ισοπαλίες. Επιπλέον τώρα ο σύλλογος σχεδόν δεν χάνει, αλλά μπροστά στους οπαδούς του σκοράρει σταθερά και πολύ.

Κάτι δεν πάει καλά

Την ίδια στιγμή η Γιουβέντους χωρίς κανένα πρόβλημα έχει εγκατασταθεί στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Ιταλίας, έχοντας ήδη ξεπεράσει τη Νάπολι 13 βαθμούς. Το θέμα είναι ότι η ενδεκάδα του Αλέγκρι κατάφερε να κερδίσει 69 βαθμούς σε 25 αγώνες, δηλαδή κέρδισε 22 φορές και τρεις φορές έπαιξε ισοπαλία. Ωστόσο, εκτός έδρας η “Γηραιά Κυρία” πάντα φαίνεται λιγότερο “δραστήρια”, έχοντας χάσει 2 αγώνες από τους τελευταίους 4. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι τώρα κάτι προφανώς συνέβη με τους Τορίνιους, επειδή η ομάδα σημείωσε μόνο 1 γκολ στους τελευταίους δύο αγώνες.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους είναι γενικά πιο ισχυρή από τη Νάπολι, κρίνοντας από την κατάταξη. Ωστόσο, τώρα οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση, ενώ οι γηπεδούχοι παίζουν και πάλι καλά. Επιπλέον οι “παρτενοπέι” μπροστά στους οπαδούς τους πάντα δίνουν το καλύτερο τους εαυτό και σχεδόν δεν χάνουν. Στο τελευταίο γεγονός προτείνουμε να δώσετε προσοχή κατά την επιλογή στοιχήματος σε αυτόν τον κορυφαίο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: ατομικό σύνολο της Γιουβέντους είναι κάτω από 1,5 με απόδοση 1,4.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *