The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Γιουβέντους: προγνωστικά για τον αγώνα

Napoli's Georgian forward Khvicha Kvaratskhelia (R) celebrates scoring his team's third goal during the Italian Serie A football match between SSC Napoli and US Sassuolo Calcio at the Diego Armando Maradona stadium in Naples, on October 29, 2022. (Photo by Alberto PIZZOLI / AFP) (Photo by ALBERTO PIZZOLI/AFP via Getty Images)

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Στάδιο Σαν Πάολο

Η δέκατη όγδοη αγωνιστική της Serie A ξεκινά με μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Νάπολι και Γιουβέντους.
Νάπολι
Η Νάπολι έχει εξαιρετική σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και επάξια οδηγεί το πρωτάθλημα με 44 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 39:13. Σημειώνω ότι στο ορατό παρελθόν, η Αταλάντα (2:1), η Έμπολι (2:0), η Ουντινέζε (3:2) και η Σαμπντόρια (2:0) ηττήθηκαν από τους «παρτενοπέι» και μόνο η Ίντερ κατάφερε να σταματήσει τους παίκτες του Σπαλέτι 0:1.
Γιουβέντους
Η Γιουβέντους έχει τρέχον σερί οκτώ νικών, κατά τη διάρκεια των οποίων η ομάδα του Τορίνο δεν δέχθηκε ούτε ένα γκολ. Και στις προηγούμενες πέντε περιπτώσεις ήταν πιο δυνατοί από την Ίντερ (2:0), τη Βερόνα (1:0), τη Λάτσιο (3:0), την Κρεμονέζε (1:0) και την Ουντινέζε (1:0). Δεύτερη θέση, 37 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 26:7 – είναι σημερινοί δείκτες της «Γηραιάς Κυρία».
Πρόβλεψη
Όσο για μένα, δεν θα είναι εύκολο για τους φιλοξενούμενους να διατηρήσουν το στεγνό σερί τους, αλλά έχουν κάθε ευκαιρία να στεγνώσουν το παιχνίδι και να το μετατρέψουν σε αμφίβολο θέαμα. Σε τέτοια σενάρια, δεν θα περιμένουμε υψηλές επιδόσεις από τις ομάδες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *