The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Napoli-Atalanta-30.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Στις 30 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του δέκατου γύρου της Σέριε Α Ιταλίας, μας περιμένει μια πολύ ενδιαφέρουσα μάχη μεταξύ Νάπολι και Αταλάντα. Επί του παρόντος, οι σύλλογοι είναι άμεσοι ανταγωνιστές για την τρίτη θέση. Η πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι εναντίον Αταλάντα μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα μας.

Άφοβοι Ναπολιτάνοι

Για αρκετές σεζόν στη σειρά η Νάπολι ήταν ο μόνος σύλλογος στην Ιταλία που προσπάθησε να επιβάλει οποιοδήποτε ανταγωνισμό στη Γιουβέντους. Τώρα οι Ναπολιτάνοι είναι μόνο τέταρτοι, 6 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Η ομάδα έχασε πολλούς βαθμούς που δεν έπρεπε, όπως στον τελευταίο γύρο εκτός έδρα με τη SPAL – 1:1. Την ίδια στιγμή, σημειώνουμε ότι η ενδεκάδα του Carlo Ancelotti παίζει καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ηγείται το κουαρτέτο της με 7 βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια, μπροστά από τη Λίβερπουλ. Αυτή τη σεζόν οι Ναπολιτάνοι πρέπει με σιγουριά να προκριθούν στα πλέι-οφ του τουρνουά. Πιθανότατα δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα ο Mariu Rui και ο Hisai.

Θεαματικοί «μπεργκαμάσκι»

Η Αταλάντα προσπαθεί να αποδείξει σε όλους ότι η τρίτη θέση στην τελευταία σεζόν της Σέριε Α Ιταλίας δεν ήταν τυχαίο γεγονός. Μετά από εννέα γύρους του πρωταθλήματος οι «μπεργκαμάσκι» βρίσκονται στην τρίτη θέση, μόνο τρεις βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Η Αταλάντα είναι η πιο παραγωγική ομάδα του πρωταθλήματος, έχει σκοράρει 28 γκολ σε αντιπάλους, στον τελευταίο γύρο η ομάδα κατέστρεψε την Ουντινέζε εντός έδρας με σκορ 7:1. Προς το παρόν η ομάδα αποτυγχάνει στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να σημείωσε βαθμούς σε τρεις γύρους, αλλά αυτή είναι μια πολύτιμη εμπειρία. Τραυματίστηκε ο κύριος σκόρερ Ντουβάν Ζαπάτα, αλλά οι συνεργάτες μπορούν να αντεπεξέλθουν και χωρίς αυτόν.

Προσωπικές συναντήσεις

Και οι δύο συναντήσεις της περασμένης σεζόν έληξαν με νίκες εκτός έδρας για τους φιλοξενούμενους με το ίδιο σκορ 2:1. Σε 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες οπωσδήποτε σκόραραν τουλάχιστον τρία γκολ.

Πρόβλεψη

Σε έναν τέτοιο αγώνα μπορεί να καταγραφεί οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αρκεί να θυμηθούμε τις προσωπικές συναντήσεις των ομάδων την περασμένη σεζόν. Επειδή η Νάπολι παίζει εντός έδρας, η ομάδα θεωρείται φαβορί του επερχόμενου αγώνα. Είναι σαφές ωστόσο ότι ο αγώνας θα είναι καυτός, με αμοιβαίες ευκαιρίες. Δεδομένου του επιθετικού στυλ των αντιπάλων, παίρνουμε το στοίχημα «σύνολο είναι πάνω από 2.5 γκολ». Η απόδοση μπορεί να μην είναι εντυπωσιακή, αλλά όλα φαίνονται πολύ αξιόπιστα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,52


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *