The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Αταλάντα: προγνωστικά για στοίχημα

Наполи-Аталанта-04.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Αυτό το Σάββατο η Νάπολη θα φιλοξενήσει τον αγώνα της δέκατης έκτης αγωνιστικής της Serie A μεταξύ Νάπολι και Αταλάντα.

Νάπολι

Η Νάπολι βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 32:9. Από την άλλη οι «παρτενοπέι» επιβράδυναν λίγο. Πριν από λίγο καιρό κέρδισαν τη Σαλερνιτάνα 1:0 και τη Λάτσιο 4:0, αλλά οι αναμετρήσεις με τη Βερόνα (1:1), την Ίντερ (2:3) και τη Σασουόλο (2:2) ήταν χειρότερες γι’ αυτούς.

Αταλάντα

Έχοντας σημειώσει ισοπαλία 2:2 με τη Λάτσιο, η ομάδα από το Μπέργκαμο σημείωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες επί της Κάλιαρι (2:1), της Λα Σπέτσια (5:2), της Γιουβέντους (1:0) και της Βενετίας (4:0). Λόγω της εξαιρετικής της φόρμας τον Νοέμβριο η Αταλάντα εξασφάλισε τη σίγουρη τέταρτη θέση με 31 βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων 32:17.

Πρόβλεψη

Νομίζω ότι η σημερινή Αταλάντα ξεπερνά ακόμη και τη Νάπολι, η κορυφαία φόρμα της οποίας έχει μείνει πίσω. Σε ένα τέτοιο σενάριο οι φιλοξενούμενοι έχουν καλές πιθανότητες να αποφύγουν τουλάχιστον την ήττα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Αταλάντα δε θα χάσει με απόδοση 1,664.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *