The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Αταλάντα: προγνωστικά για τον αγώνα

Наполи-Аталанта-11.03

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023, 7:00 μ.μ.

Στάδιο Σαν Πάολο

Στις 11 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Serie A, θα διεξαχθεί μια ενδιαφέρουσα μάχη Νάπολι – Αταλάντα, την πρόγνωση για τον αγώνα αυτών των ισχυρών συλλόγων μπορείτε να διαβάσετε στις σελίδες του πόρου μας.

Οι Ναπολιτάνοι εξακολουθούν να έχουν μεγάλο περιθώριο ασφαλείας

Η Νάπολι αυτή τη σεζόν στη Serie A έχει σχεδόν εξαλείψει το ερώτημα του νικητή, επειδή η ομάδα προηγείται με 15 βαθμούς διαφορά. Στον τελευταίο γύρο, ο σύλλογος έχασε εντός έδρας από τη Λάτσιο – 0:1, αυτή είναι η πρώτη ήττα στην κανονική διάρκεια εντός έδρας σε όλα τα τουρνουά αυτή τη σεζόν. Πριν την αναφερθείσα αποτυχία, οι Ναπολιτάνοι είχαν σερί 7 νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα μπορεί ακόμα να κάνει πολλά λάθη, αλλά είναι καλύτερο να κρατάει τους ανταγωνιστές σε απόσταση. Ο δεύτερος αγώνας με την Άιντραχτ στο Champions League θα γίνει εντός έδρας την ερχόμενη εβδομάδα, επειδή κέρδισαν 2-0 εκτός έδρας, το εισιτήριο για τον τελικό είναι σχεδόν εξασφαλισμένο. Ο σύλλογος έχει μία απώλεια προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.

Οι Μπεργκαμάσκι απομακρύνθηκαν από την πρώτη τετράδα

Η Αταλάντα παρουσιάζει κακά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, η ομάδα κέρδισε μόλις μία νίκη σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος. Οι Μπεργκαμάσκι είναι έκτοι στη Serie A και έχουν αυξάνει στους 5 βαθμούς τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Γκασπερίνι θα μπορούσαν να νικήσουν την Ουντινέζε, αλλά δεν μετέτρεψαν τις ευκαιρίες τους, ο αγώνας έληξε με 0:0. Θα είναι δύσκολο να αντισταθούν στον ηγέτη εκτός έδρας σε αυτή τη μορφή. Τέσσερις παίκτες δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Σύμφωνα με τα στατιστικά, μπορεί να φανεί ότι οι ομάδες είναι ευχαριστούν το κοινό με τις υψηλές επιδόσεις στις προσωπικές αναμετρήσεις. Ο αγώνας του πρώτου γύρου ολοκληρώθηκε με εκτός έδρας νίκη της Νάπολι με σκορ 2-1, αν και η Αταλάντα ήταν πιο αιχμηρή στην επίθεση.

Πρόβλεψη

Σε αυτή την αναμέτρηση, οι Ναπολιτάνοι χαρακτηρίζονται ως φαβορί, αν και έχουν το δικαίωμα να κάνουν λάθος, δεδομένης της πρωτιάς στο πρωτάθλημα. Η Αταλάντα έχει ένα εντελώς διαφορετικό κίνητρο, πρέπει να φτάσει τους ανταγωνιστές. Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα παίξουν δυναμικά, οπότε ποντάρουμε στην καθαρή τους νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Νάπολι με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *