The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Наполи-Интер-18.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 18 Απριλίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Το ιταλικό ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο θα τελειώσει με έναν πραγματικά κεντρικό αγώνα. Η Νάπολι και η Ίντερ θα παίξουν στο στάδιο Σαν Πάολο, μετονομάστηκε προς τιμήν του Ντιέγκο Μαραντόνα. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται για την 4η θέση και χρειάζονται μόνο νίκη. Όμως, οι Nerazzurri δεν σκοπεύουν να σταματήσουν στο δρόμο προς το πολυαναμενόμενο «Scudetto». Ο

Η Νάπολι δεν έχει παραιτηθεί ακόμη και συνεχίζει να αγωνίζεται για τη θέση στο τοπ-4

Οι «Παρτενοπέι» με τον Γκατούζο την περασμένη σεζόν κατάφερε να βγει από την κρίση. Δεν προκρίθηκαν στο Champions League, αλλά κέρδισαν το κύπελλο. Τότε ο Τζενάρο ήταν ευχαριστημένος και το χειμώνα ο De Laurentiis, γνωστός για την ανυπομονησία του, σκέφτηκε μια νέα αλλαγή τεχνικού της ομάδας. Αλλά ακόμη και σε τέτοιες συνθήκες, ο εκκεντρικός τεχνικός κατάφερε να βγάλει τους Ναπολιτάνους από την ύφεση. Ναι, δεν ήταν δυνατό να κερδίσουν βαθμούς στο εκτός έδρας αγώνα στο Τορίνο, επιτέλους παίχτηκε ο αγώνας με τη Γιουβέντους, ο οποίος ακυρώθηκε στην αρχή του πρωταθλήματος λόγω του κοροναϊού. Αλλά οι υπόλοιποι 5 τελευταίοι αγώνες στο Calcio κερδήθηκαν, κάτι που επιτρέπει στη Νάπολι, από την 5η θέση, να κυνηγάει την Αταλάντα, τη Γιουβέντους, ακόμη και τη Μίλαν.

Η Ίντερ μπορεί να κερδίσει τον τίτλο αυτόν τον μήνα

Οι Nerazzurri έχει κερδίσει κάτι για πολύ καιρό. Και για να διακόψει αυτήν την παρατεταμένη σειρά, κλήθηκε ο Antonio Conte το 2019. Ο τεχνικός ανέβασε την ομάδα στη 2η θέση στο Calcio ήδη στην πρώτη του σεζόν, και έφτασε στον τελικό του Europa League μαζί της. Ωστόσο, τίποτα δεν κέρδισε από άποψη τίτλων, και το φθινόπωρο, η ομάδα είχε πυρετό. Αρκεί να θυμηθούμε πώς κατέληξε μόλις τέταρτη στον όμιλο του Champions League. Κι όμως ο «κόμης» δεν απολύθηκε. Και ήδη τον Νοέμβριο η Ίντερ άρχισε να δικαιολογεί όλο και περισσότερο την κατάσταση του κύριου φαβορί του Calcio. Ναι, δεν ήταν χωρίς την παραδοσιακή ύφεση τον Ιανουάριο, αλλά και οι ανταγωνιστές έκαναν λάθη. Μετά ξεκίνησε νικηφόρο σερί, το οποίο έχει ήδη φτάσει στο σημάδι 11 συναντήσεων στη Serie A. Βέβαια περισσότερες από τα μισές, τελευταίες 6, ήταν ελάχιστες, 1-0 ή 2-1.

Προηγούμενοι αγώνες

Μόλις πριν από ένα χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2020, η Νάπολι κατάφερε να κερδίσει το κύπελλο στο Giuseppe Meazza και τελικά κέρδισε το τρόπαιο. Αλλά μετά από αυτό, στο πλαίσιο της Serie A, οι Nerazzurri κέρδισαν δύο φορές εντός έδρας, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα για τον ηγέτη του Calcio εντός έδρας. Αλλά δεν είμαι έτοιμη για κάτι περισσότερο από ισοπαλία, η Ίντερ είναι πολύ καλή τώρα. Στοιχηματίζουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση – 1,74).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *