The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μόντσα εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Монца-Аталанта-05.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022, 7:30 μ.μ.

Stadio Brianteo

Δεδομένου ότι όλα τα κύρια πρωταθλήματα έχουν ήδη ξεκινήσει, ακόμη και τη Δευτέρα θα υπάρχει κάτι για να στοιχηματίσετε και αυτό δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο. Το πιο γενναιόδωρο από τα κορυφαία πρωταθλήματα αυτή την ημέρα θα είναι το Serie Α, τρεις συναντήσεις ταυτόχρονα. Οι ειδικοί μας ετοίμασαν την πρόβλεψή τους για τον αγώνα Μόντσα – Αταλάντα.

Η Μόντσα δεν μπορεί να με τίποτα να κερδίσει βαθμούς

Πολλοί έγραψαν και μίλησαν για τη Μόντσα, ότι το νέο έργο του Μπερλουσκόνι εξελίσσεται ραγδαία, γιατί η είσοδος στην ελίτ είναι ήδη μεγάλη επιτυχία. Αν και ο σύλλογος έχει έμπειρη διοίκηση, έχει και προβλήματα σύνθεσης, γι’ αυτό ξεκίνησαν με τέσσερις ήττες. Ακόμα και δανεικοί παίκτες με εμπειρία στη Serie A δεν βοηθούν στην επίτευξη αποτελεσμάτων. Στον τελευταίο γύρο η Μόντσα έχασε εκτός έδρας από τη Ρόμα με σκορ 0:3. Όπως δείχνουν τα στατιστικά, εντός έδρας ο σύλλογος επιβάλλει τουλάχιστον κάποιου είδους αγώνα στους αντιπάλους, δύο ματς χάθηκαν με το ίδιο σκορ 1:2. Η διατήρηση θέσης στην ελίτ μετατρέπεται από το στόχο σε ένα μίνι όνειρο, θα είναι πολύ δύσκολο για έναν πρωτοεμφανιζόμενο να μείνει εδώ. Τρεις παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμών.

Οι Μπεργκαμάσκι έχουν πολύ δυνατό ξεκίνημα

Η Αταλάντα αυτή τη σεζόν προσπαθεί να αποκατασταθεί για την αποτυχία στο περασμένο πρωτάθλημα. Πολλοί έχουν προσαρμοστεί στο στυλ παιχνιδιού των Μπεργκαμάσκι, που προκαλούσε προβλήματα με αντιπάλους διαφορετικών επιπέδων. Τώρα η ομάδα παίζει πιο ήρεμα, με λιγότερο εμφανή έμφαση στην επίθεση, έχει εμφανιστεί ένα είδος ισορροπίας. Μετά από τέσσερις γύρους, οι παίκτες του Γκασπερίνι μοιράστηκαν το προβάδισμα με τη Ρόμα, έχοντας κερδίσει 10 βαθμούς, η μόνη ισοπαλία ήταν απέναντι στη Μίλαν. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την ασυμβίβαστη Τορίνο με σκορ 3:1. Οι Μπεργκαμάσκι έχουν τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Να αναφερθεί ότι προηγουμένως οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί, αλλά ήταν περισσότερα από 20 χρόνια στη Serie B, αυτά τα αποτελέσματα δεν θα βοηθήσουν τώρα.

Πρόβλεψη

Στην αναμέτρηση νεοφώτιστου και διεκδικητή θέσης στη 4άδα, το πλεονέκτημα δίνεται στον τελευταίο, κάτι που είναι αρκετά εμφανές. Η Αταλάντα είναι πιο δυνατή, έχει περισσότερη εμπειρία και έχει εξαιρετικά κίνητρα. Η Μόντσα θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει το κοινό της, αν και υπάρχουν αμφιβολίες ότι θα καταφέρει να κερδίσει τους πρώτους βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι. Θεωρούμε αποδεκτό να ποντάρουμε σε καθαρή νίκη των φιλοξενούμενων (απόδοση 1,65).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *