The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μόλντε εναντίον Φερεντσβάρος: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Мольде-Ференцварош-22.09b

Champions LeagueΠλέιοφΦάση 1 από 2

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Νορβηγία. Μόλντε. Στάδιο Aker

Η Νορβηγική Μόλντε και η Ουγγρική Φερεντσάρος έχουν μεγάλη ευκαιρία να προκριθούν στην κύρια κλήρωση του Champions League για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό. Ποιος θα την εκμεταλλευτεί;

Μόλντε

Με 34 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 46:22 η Μόλντε είναι η δεύτερη στο Νορβηγικό Πρωτάθλημα. Ωστόσο, τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια οδήγησαν σε καθυστέρηση από τον ηγέτη του διαγωνισμού έως και δεκαέξι βαθμούς. Ταυτόχρονα, οι Μπλε-Λευκοί είναι πολύ καλοί στο Champions League, όπου έχουν ήδη νικήσει 5:0 την Κουόπιον Παλοσέουρα, 2:1 τη Τσέλιε και 1:0 την Καραμπάγ.

Φερεντσβάρος

Υπό την ηγεσία του Σεργκέι Ρεμπρόφ η Φερεντσβάρος έφτασε σε ένα νέο επίπεδο ανάπτυξης. Οι Fradis έχουν ανακτήσει τον τίτλο της ισχυρότερης ομάδας στην Ουγγαρία, καθώς και δείχνουν πολύ καλά τον εαυτό τους στην ηπειρωτική αρένα. Οι νίκες έναντι των Ντιουργκόρντεν (2:0), Θέλτικ (2:1) και Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2:1) είναι μια άλλη επιβεβαίωση αυτού.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, οι bookmakers υποτιμούν τις δυνατότητες της Φερεντσβάρος λίγο, η οποία κέρδισε υψηλούς ρυθμούς στην σεζόν 2020/21. Ενώ η Μόλντε, στην τρέχουσα κατάστασή της, θα δυσκολευτεί να κερδίσει σε αυτόν τον αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Φερεντσβάρος  δε θα χάσει με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *