The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπόχουμ εναντίον Αρμίνια Μπίλεφελντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бохум-Арминия-06.05_cr

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022, 9:30 μ.μ.

Vonovia Ruhrstadion

Η σεμνή Μπόχουμ και η Αρμίνια θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν την πιο δυνατή στον εναρκτήριο αγώνα της τριακοστής τρίτης αγωνιστικής της Bundesliga.

Μπόχουμ

Η Μπόχουμ κατάφερε να κερδίσει αμέσως έδαφος στην ομάδα των ισχυρότερων – με 39 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 34:48, βρέθηκε στη δωδέκατη θέση. Να σημειώσω ότι στις πέντε προηγούμενες συναντήσεις η ομάδα κατάφερε να νικήσει τη Χόφενχαϊμ (2:1) και την Ντόρτμουντ (4:3), σημείωσε ισοπαλία 0:0 με την Λεβερκούζεν, καθώς έχασε 0:3 από τη Φράιμπουργκ και 0:2 προς Άουγκσμπουργκ.

Αρμίνια Μπίλεφελντ

Η απόδοση της Αρμίνια είναι πολύ πιο μέτρια: δέκατη έβδομη θέση, 27 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 25:50. Οι ήττες σε αναμετρήσεις με Στουτγάρδη (1:1), Βόλφσμπουργκ (0:4), Μπάγερν Μονάχου (0:3), Κολωνία (1:3) και ισοπαλία με τη Χέρτα Βερολίνου (1:1) ουσιαστικά βάζουν τους παίκτες του Μπίλεφελντερ στην άκρη της αβύσσου, από τη ζώνη των πλέι οφ είναι δύο βαθμούς πίσω.

Πρόβλεψη

Οπότε η Αρμίνια δεν έχει δικαίωμα να χάσει στην επερχόμενη συνάντηση, διαφορετικά θα αποκλειστεί σίγουρα στην Bundesliga 2. Σε τέτοιες καταστάσεις περιμένω πιο θαρραλέο ποδόσφαιρο από τους φιλοξενούμενους, που θα τους φέρει τουλάχιστον ισοπαλία. Η πρόβλεψή μου είναι: η Αρμίνια Μπίλεφελντ δεν θα χάσει με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *