The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπότεφ Πλόβντιβ εναντίον Λουντογκόρετς: πρόβλεψη για τον αγώνα

SINSHEIM, GERMANY - DECEMBER 07:  Wanderson of PFC Ludogorets Razgrad celebrates after scoring his team's first goal of the game during the UEFA Europa League group C match between 1899 Hoffenheim and PFC Ludogorets Razgrad at Wirsol Rhein-Neckar-Arena on December 7, 2017 in Sinsheim, Germany.  (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Α Γκρούπα – Πλέι-οφ – Τσάμπιονσιπ

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Sporten kompleks Μπότεφ Πλόβντιβ 1912

Το παιχνίδι, στο οποίο θα συμμετάσχουν η ομάδα Μπότεφ Πλόβντιβ και η ομάδα Λουντογκόρετς 1945, υπόσχεται να είναι μια ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Τώρα, στη μέση του πρωταθλήματος, οι ομάδες πρέπει να επιδείξουν σταθερότητα. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο ομάδες πρέπει να κερδίζουν σταθερά βαθμούς στους αγώνες με τους αντιπάλους τους, ειδικά αυτό αφορά τους αγώνες όπου οι αντίπαλοι των ομάδων θα είναι οι πλησιέστεροι γείτονες τους στην κατάταξη. Αυτή η αναμέτρηση είναι ακριβώς τέτοια. Η ομάδα Μπότεφ Πλόβντιβ και η ομάδα Λουντογκόρετς 1945 καταλαμβάνουν γειτονικές θέσεις στην κατάταξη, έχοντας μια μικρή διαφορά στους βαθμούς μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει ότι η νίκη στον σημερινό αγώνα θα δώσει την ευκαιρία σε μία και την άλλη ομάδα να ενισχύσουν σημαντικά τις θέσεις τους στην κατάταξη, ενώ η ήττα θα περιπλέξει σημαντικά τη ζωή και θα επιδεινώσει τον αγώνα. Σύμφωνα με τους προπονητές των ποδοσφαιρικών συλλόγων οι παίκτες θα παίξουν μόνο για να κερδίσουν, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία αυτού του αγώνα. Οι ειδικοί μας πιστεύουν ότι ο αγώνας θα πρέπει να βγει ενδιαφέρων, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν αρκετούς ονομαστούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να αναλάβουν το παιχνίδι και να αποφασίσουν μεμονωμένα τη μοίρα οποιουδήποτε επεισοδίου παιχνιδιού. Οι ειδικοί μας έχουν ήδη κάνει αρκετές ενδιαφέρουσες προβλέψεις για τον επερχόμενο αγώνα, οι οποίες βρίσκεται παρακάτω. Περιμένουμε συναρπαστικό και εντυπωσιακό αγώνα.

Πριν από μερικά χρόνια κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η Μπότεφ Πλόβντιβ και η Λουντογκόρετς 1945 θα αγωνιστούν για υψηλές θέσεις στην κατάταξη. Οι ομάδες βρίσκονταν σε βαθιά οικονομική και αγωνιστική κρίση, αλλάζοντας διαχειριστές και παίκτες σαν γάντια. Ο κόσμος έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά να ξεχνάει την ύπαρξη αυτών των ποδοσφαιρικών συλλόγων. Ωστόσο, βρέθηκαν επενδυτές που ήθελαν να αναβιώσουν το παλιό μεγαλείο των γιγάντων, έτσι σήμερα αυτές οι ποδοσφαιρικές ομάδες θα καθορίσουν τον ισχυρότερο στην προσωπική αναμέτρηση. Οι ειδικοί μας είναι πεπεισμένοι ότι για τη σωστή πρόβλεψη σ’ αυτό το ποδοσφαιρικό παιχνίδι είναι απαραίτητο, πρώτα απ’ όλα, να μελετήσουμε τα στατιστικά στοιχεία των αγώνων των ομάδων Μπότεφ Πλόβντιβ και Λουντογκόρετς το 1945 στο τρέχοντα πρωτάθλημα. Την περασμένη σεζόν αυτοί οι σύλλογοι ήταν εντελώς διαφορετικοί, έπαιζαν άλλοι παίκτες, ήταν άλλοι τεχνικοί. Ως εκ τούτου, δεν συνιστούμε να λαμβάνεται υπόψη τα στατιστικά του περασμένου έτους ως βάση, πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Φυσικά, και οι δύο σύλλογοι θα βγουν στο γήπεδο για να πολεμήσουν μέχρι το τέλος, καθώς θέλουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των οπαδών και να δηλώσουν ξανά την παρουσία τους σε όλο τον κόσμο. Ακριβώς γι’ αυτό ο αγώνας αναμένεται να είναι τεταμένος, με πολλές παραβιάσεις, και δεδομένου ότι στις ομάδες υπάρχουν αρκετοί συναισθηματικοί παίκτες, θα υπάρξουν πολλές κάρτες. Οι ειδικοί μας δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο σύνολο των γκολ που θα σημειωθούν. Η ομάδα Μπότεφ Πλόβντιβ και η ομάδα Λουντογκόρετς 1945 παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν, επομένως, περιμένουμε παραγωγικό παιχνίδι. Γενικώς, από την άποψη των οπαδών, ο αγώνας θα πρέπει να αποδειχθεί εξαιρετικός, καθώς οι ομάδες είναι αρκετά ικανές να δημιουργήσουν αληθινό σόου.

Ο αγώνας στον οποίο θα συναντηθούν Μπότεφ Πλόβντιβ και Λουντογκόρετς προσέλκυσε την προσοχή των οπαδών. Το θέμα είναι ότι οι ομάδες είναι οι ηγέτες του πρωταθλήματος, οπότε η επερχόμενη αναμέτρηση μπορεί να έχει σοβαρό αντίκτυπο στην κατανομή των δυνάμεων στην κατάταξη. Και οι δύο ομάδες πρέπει μόνο να κερδίσουν σε αυτόν τον αγώνα, επειδή η νίκη θα τους επιτρέψει να ενισχύσουν τη θέση τους στην κατάταξη, καθώς και να σπρώξουν τους ανταγωνιστές. Οι ειδικοί μας πιστεύουν ότι το φαβορί του αγώνα είναι η γηπεδούχος ομάδα. Η Μπότεφ Πλόβντιβ έχει πιο ισορροπημένη σύνθεση και επίσης παίζει καλά στα εντός έδρας παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι, αν και δεν είναι κατώτεροι από τον αντίπαλό τους στην ποιότητα του παιχνιδιού, ωστόσο, δεν μπορούν να καυχηθούν για μεγάλο αριθμό αστεριών στη σύνθεση, ενώ αυτό πρέπει να είναι το βασικότερο στο σημερινό αγώνα, αφού οι ηγέτες στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα μπορούν να αναλάβουν το παιχνίδι και να αποφασίσουν οποιοδήποτε επεισόδιο παιχνιδιού. Ως εκ τούτου, οι ειδικοί μας πιστεύουν ότι στην αναμέτρηση μεταξύ Μπότεφ Πλόβντιβ και Λουντογκόρετς είναι απαραίτητο να στοιχηματίσουμε στη νίκη της γηπεδούχου ομάδας. Το σύνολο των γκολ που σημειωθούν σε αυτόν τον αγώνα συνιστούμε να είναι πάνω. Τώρα και οι δύο ομάδες παίζουν στο επιθετικό στυλ, οπότε είναι πιθανό και οι δύο ομάδες θα μπορέσουν να σκοράρουν σε αυτό το ματς, ωστόσο, λόγω του γηπέδου η γηπεδούχος πρέπει να σκοράρει περισσότερα γκολ.

Νίκη της Μπότεφ Πλόβντιβ – 5,95, χωρίς νικητές – 3,48, νίκη της Λουντογκόρετς – 1,56.

Πρόβλεψη

Έτσι, περιμένουμε πολλά γκολ από τον ερχόμενο αγώνα, επειδή η Μπότεφ Πλόβντιβ και η Λουντογκόρετς 1945 προτιμούν να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, ως εκ τούτου, αναμένουμε πολλές επικίνδυνες στιγμές σε αυτή την αναμέτρηση. Και, όπως λένε, ας νικήσει η ισχυρότερη!


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *