The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπόρνμουθ εναντίον Τότεναμ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Борнмут-Тоттенхэм-09.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Vitality Stadium

9 Ιουλίου δεν θα είναι βαρετή στην Πρέμιερ Λιγκ, εδώ θα έχουμε τρεις αγώνες πρωταθλήματος. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μπόρνμουθ εναντίον Τότεναμ.

Τα «κεράσια» συνεχίζουν να πέφτουν

Αυτή η σεζόν έχει δικαιολογήσει τους χειρότερους φόβους των οπαδών της Μπόρνμουθ, η ομάδα βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Τα κεράσια καταλαμβάνουν την προτελευταία θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, ήδη 4 πόντους πίσω από τη 17η θέση, καθώς η Γουότφορντ κέρδισε τον αγώνα της σε αυτόν τον γύρο. Υπάρχουν πέντε παιχνίδια για να σωθεί η κατάσταση, δυνατό φίνις σίγουρα θα σώσει το κλαμπ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η Μπόρνμουθ είναι σε πολύ χάλια κατάσταση, η ομάδα έχασε και τους τέσσερις αγώνες μετά την καραντίνα, έχει να κερδίσει οκτώ γύρους στη σειρά. Το κλαμπ κυνηγείται επίσης από τραυματισμούς, ο επερχόμενος αγώνας θα χάσουν 6 παίκτες. Η Μπόρνμουθ χρειάζεται κατόρθωμα για να διατηρήσει τη θέση της στην ελίτ.

Τα σπερς προσπαθούν να καλύψουν τη διαφορά

Η Τότεναμ δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένη αυτή τη σεζόν. Όλοι έχουν συνηθίσει την απουσία των τρόπαιων, αλλά τώρα ο σύλλογος θα παραμείνει χωρίς το Champions League. Οι Λονδρέζοι είναι μόνο όγδοοι στην κατάταξη, αν και μια νίκη θα τους επιτρέψει να προσπεράσουν την έβδομη Άρσεναλ και να μπουν στην ευρωπαϊκή ζώνη ανταγωνισμού. Μετά την επανεκκίνηση τα σπερς είχαν δύο νίκες έναντι της Έβερτον και της Γουέστ Χαμ, ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήττα εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η τύχη του προπονητή Ζοζέ Μουρίνιο μπορεί να εξαρτάται από την τελική θέση της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Η Τότεναμ δεν έχει ακόμη σταθερότητα.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεδομένου ότι η ιστορία των προσωπικών αναμετρήσεων μεταξύ Μπόρνμουθ και Τότεναμ είναι μικρή, μπορεί να αναλυθεί. Οι αντίπαλοι έπαιξαν μόνο 9 φορές στην Πρέμιερ Λιγκ, σε επτά περιπτώσεις η νίκη πήγε στα σπερς, μία φορά κέρδισαν τα  «κεράσια» και υπήρχε ισοπαλία σε έναν άλλο αγώνα. Η συνάντηση του πρώτου γύρου πραγματοποιήθηκε με κυριαρχία της Τότεναμ, αλλά στο τέλος οι Λονδρέζοι χαλάρωσαν, αλλά κέρδισαν 3:2.

Πρόβλεψη

Αυτή είναι η κλασική περίπτωση που και οι δύο αντίπαλοι χρειάζονται πόντους, δεν μπορεί να επιτευχθεί το αποτέλεσμα με παθητικό παιχνίδι, οπότε περιμένουμε αμοιβαία δραστηριότητα. Η Τότεναμ θέλει να κερδίσει το μέγιστο βαθμών και να είναι τουλάχιστον στη ζώνη Eurocup. Η Μπόρνμουθ πρέπει να ξεφύγει από τον υποβιβασμό. Καθώς δεν θα υπάρξουν προβλήματα με τα κίνητρα, ποντάρουμε εδώ στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *