The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπόρνμουθ εναντίον Μπέρνλεϊ: προγνωστικά για τον αγώνα

Борнмут-Ноттингем-03.05_cr

Κύπελλο Αγγλίας – Τρίτος γύρος
Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023, 5:00 μ.μ.
Vitality Stadium

Έτυχε η Μπόρνμουθ και η Μπέρνλεϊ να μην μπορούν να συναντηθούν ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ: το καλοκαίρι οι σύλλογοι έκαναν αλλαγές. Τα «κεράσια» ανέβηκαν επιτέλους από το Τσάμπιονσιπ, αλλά Μπέρνλεϊ πήγε να τα αντικαταστήσει… Παρ’ όλα αυτά, οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους, στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Ποιος θα καταφέρει να προκριθεί; Το αναλυτικό τμήμα του site έκανε πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 7 Ιανουαρίου 2023.
Η Μπόρνμουθ θα παλέψει τη φετινή σεζόν, πρώτα από όλα, να διατηρήσει θέση στην Πρέμιερ Λιγκ
Τα «κεράσια» πέρασαν μερικές προηγούμενες σεζόν στο Τσάμπιονσιπ. Τα ανέβασε πάνω από εκεί ο Σκοτ Πάρκερ, αλλά λίγο μετά την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς απολύθηκε, τιμωρία για το 0:9 με τη Λίβερπουλ. Δεν αναζήτησαν ποτέ τον αντικαταστάτη του, κάνοντας προπονητή τον άπειρο O’ Neal. Υπό τον Γκάρι, λίγο-πολύ τακτικά κερδίζουν βαθμούς. Αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε ότι η θέση είναι εγγυημένη για αυτόν. Εξάλλου, ο χειμώνας ξεκίνησε δύσκολα: υποβιβασμός από το Λιγκ Καπ μετά το 0;1 στο Νιούκαστλ, «στεγνές» ήττες από Τσέλσι, Κρίσταλ Πάλας. Σε αυτό το φόντο, το 0:3 στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν καθόλου έκπληξη.
Η Μπέρνλεϊ επικεντρώθηκε στον αγώνα για την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ
Οι «Clarets», μετά από μια μακρά εποχή του Sean Daish, έχασαν ωστόσο την θέση τους στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι σαφές ότι θέλουν να επιστρέψουν εκεί το συντομότερο δυνατό, ήδη κατά τη διάρκεια της 1ης σεζόν. Για να το πραγματοποιήσουν αυτό, αποφάσισαν να καλέσουν τον Vincent Kompany. Και ο Βέλγος δικαιώνει πλήρως τις προκαταβολές, κρατώντας με σιγουριά την 1η θέση στο Τσάμπιονσιπ. Απομένουν ακόμη δυνάμεις για υλοποίηση των φιλοδοξιών τους στο κύπελλο. Στο Λιγκ Καπ, όμως, όλα τελείωσαν τον Δεκέμβριο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε 2:0 εντός έδρας. Θα πάει καλύτερα σε άλλο τουρνουά η Μπέρνλεϊ;
Προηγούμενοι αγώνες
Η Μπέρνλεϊ είχε 4 σερί νίκες. Όμως πριν από σχεδόν 2 χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2021, η Μπόρνμουθ κατάφερε να κερδίσει 2:0 εκτός έδρας στο κύπελλο.
Πρόβλεψη
Η Μπόρνμουθ έχει, σύμφωνα με τους φορείς στοιχημάτων, πλεονέκτημα, είναι η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που παίζει εντός έδρας. Όμως η Μπέρνλεϊ δείχνει άξια πλέον, τολμάμε να προβλέψουμε τη νίκη της με χάντικαπ «0» και απόδοση 2,12).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *