The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπόρνμουθ εναντίον Γουέστ Μπρόμιτς: προγνωστικά για στοίχημα

борнмут

Β´ Κατηγορία Αγγλίας

Παρασκευή, 6 Αύγουστος 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντιν Κορτ

Για πρώτη φορά μετά από μεγάλη παύση, αυτό το Σαββατοκύριακο, οι σύλλογοι του Τσάμπιοσιπ θα παίξουν μεταξύ τους. Τα εγκαίνια της κλήρωσης 2021/2022 θα είναι η συνάντηση μεταξύ Μπόρνμουθ και Γουέστ Μπρόμιτς. Και οι δύο αναμένεται να παλέψουν για επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ. Ποιος θα είναι σε θέση να κάνει το πρώτο βήμα προς αυτό;

Η Μπόρνμουθ θέλει να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ σε τουλάχιστον 2η προσπάθεια

Τα «κερασάκια» κατάφεραν να κρατηθούν για πολύ καιρό στην Πρέμιερ Λιγκ. Εκεί οι παίκτες του Έντι Χάου δεν είχαν στόχο κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά διακρίθηκαν για το διακριτικό, αρκετά ανοιχτό και επιθετικό στυλ τους, το οποίο έφερε σταθερά αρκετούς βαθμούς για να εξασφαλίσει την επιβίωση. Όλα πήγαν στραβά το 2020, όταν ο σύλλογος αποκλείστηκε, αν και αγωνίστηκε για τη σωτηρία μέχρι το τέλος. Φάνηκε ότι ήταν αρκετά ικανός να επιστρέψει στην ελίτ κατηγορία αμέσως. Ωστόσο, πάρα πολλούς παίκτες αναγκάστηκαν να αφήσουν ή να πουλήσουν. Ως αποτέλεσμα – μόλις η 6η θέση, ακολουθούμενη από ήττα από την Μπρέντφορτ στον 1ο γύρο των πλέι οφ. Τώρα, ήδη με τον Σκοτ ​​Πάρκερ, ο οποίος εκδηλώθηκε ως προπονητής στη Φούλαμ, θα τα πάνε καλύτερα;

Η Γουέστ Μπρόμιτς επέστρεψε στο φυσιολογικό επίπεδο

Τα «κοτσύφια» την περασμένη σεζόν έκαναν άλλη μια προσπάθεια για να δείξουν τις καλύτερες ποιότητές τους στην Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά τελικά, ούτε η πρόσκληση κατά τη διάρκεια της σεζόν του «Big Sam» Allardyce δεν τους βοήθησε. Αυτός ο προπονητής, για πρώτη φορά στην πλουσιότερη καριέρα του, δεν κατάφερε να αφήσει τους παίκτες του στην Πρέμιερ Λιγκ και άφησε τη θέση μετά τον υποβιβασμό. Τώρα ο Valerien Ismael θα συνεργαστεί με την Albion. Ο Γάλλος, διάσημος αμυντικός στο παρελθόν, έχει εμπειρία στο Τσάμπιονσιπ: το 2020/2021, υπό την ηγεσία του, η Μπάρνσλεϊ με 78 βαθμούς ανέβηκε στην 5η τελική θέση και συμμετείχε στα πλέι οφ, ένα σοβαρό επίτευγμα για τα «αδέσποτα», αν και η Σουόνσι τα έδιωξε από εκεί στο πρώτο στάδιο. Τώρα θα υπάρχει ένα σαφώς ισχυρότερο, τουλάχιστον δυνητικά, έργο. Βέβαια, έχουν φύγει πολλοί παίκτες, Ιβάνοβιτς, Ρόμπσον-Κανού, Γκροσίτσκι, Όστιν, Χαγκάζι, Γκιμπς, Χάρπερ, αλλά σύμφωνα με τα πρότυπα του Τσάμπιονσιπ, το ρόστερ εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακό.

Προηγούμενοι αγώνες

Στους 4 τελευταίους αγώνες στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ το 2016-2018, οι ομάδες αντάλλαξαν εντός έδρας νίκες: 2 για κάθε μία.

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Μπρόμιτς είναι σαφώς αποφασισμένη να αγωνιστεί για τη νέα άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά κι η Μπόρνμουθ έχει την ίδια στάση και ο Πάρκερ θέλει να κάνει το ντεμπούτο του με την εντός έδρας νίκη. Ποντάρουμε στην γηπεδούχο ομάδα με χάντικαπ «0» (απόδοση – 1,8).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *