The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπόρνμουθ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Bournemouth-Arsenal-25.11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

«Vitality Stadium», Μπόρνμουθ

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018, 3:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα παιχτούν δύο αγώνες, ένας από τους οποίους θα είναι η μονομαχία μεταξύ Μπόρνμουθ και Άρσεναλ του Λονδίνου. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των «κανονιέρηδων», αλλά θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι τα «κεράσια» παίζουν πολύ καλά στην έδρα τους, αυτή τη σεζόν η ομάδα του Eddie Howe αγωνίζεται για την πρόκριση στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων και η Άσρεναλ μπορεί να ονομαστεί ανταγωνιστής της Μπόρνμουθ.

Στην έκτη θέση

Πριν από τη διεθνή παύση η Μπόρνμουθ έχασε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, πρώτα τα «κεράσια» στην έδρα τους έχασαν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και μετά ηττήθηκαν από τη Νιουκάστλ 1:2. Παρά τις δύο συνεχόμενες ήττες τα «κεράσια» διατήρησαν την έκτη θέση στην κατάταξη. Στο ενεργητικό της μελλοντικής γηπεδούχου υπάρχουν 20 βαθμοί, η διαφορά από την Άρσεναλ αποτελεί τέσσερις βαθμούς. Σε περίπτωση νίκης την Κυριακή η Μπόρνμουθ θα προσεγγίσει τον ανταγωνιστή σε απόσταση μιας μονάδας.

Στην πέμπτη θέση

Η Άρσεναλ ολοκλήρωσε τον προηγούμενο γύρο με τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να πέσει στην πέμπτη θέση και ήδη χάνει τρεις βαθμούς στη Τότεναμ. Βέβαια θα πρέπει να προσέξετε ότι οι ανταγωνιστές των «ερυθρόλευκων», οι Τσέλσι και Τότεναμ, θα παίξουν μεταξύ τους σ’ αυτό το γύρο, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα του Εμέρι έχει την ευκαιρία να πλησιάσει πιο κοντά τις ομάδες από το TOP-4, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να κερδίσει την Μπόρνμουθ.

Πρόβλεψη

Η Μπόρνμουθ παίζει πάντοτε πολύ επιθετικά και αποτελεσματικά στην έδρα της, σίγουρα θα σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ, ακριβώς όπως και η Άσρεναλ. Οι «κανονιέρηδες» έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν το TOP-4 όσο το δυνατόν πιο κοντά, πιστεύω μπορούμε να περιμένουμε από τους αντιπάλους καλές ενέργειες . Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *