The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπόρνμουθ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 26 Δεκεμβρίου 2019

Asenal's Brazilian defender David Luiz (C) celebrates after scoring the opening goal of the English Premier League football match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates Stadium in London on October 6, 2019. (Photo by Tolga AKMEN / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /  (Photo by TOLGA AKMEN/AFP via Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντιν Κορτ, Μπόρνμουθ

Στην Αγγλία την Πέμπτη θα είναι γεμάτη συναντήσεις ποδοσφαίρου, και πάλι την “Boxing Day” στο Foggy Albion οι ομάδες εισέρχονται στο πεδίο. Η Άρσεναλ θα ταξιδέψει να επισκεφθεί την Μπόρνμουθ. Θα μπορέσουν οι «κανονιέρηδες» να κερδίσουν τουλάχιστον τώρα; Οι εμπειρογνώμονες μοιράζονται την πρόβλεψή τους δωρεάν για αυτόν τον αγώνα στις 26 Δεκεμβρίου 2019.

Η Μπόρνμουθ παίζει στο στυλ της

Τα “κεράσια” κρατούνται συνεχώς κάπου στη μέση της κατάταξης όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν στην Πρέμιερ Λιγκ. Πολύ συχνά η ομάδα χάνει, αλλά ταυτόχρονα καταφέρνει να δώσει το αποτέλεσμα προκειμένου να ξεφύγει και πάλι από την επικίνδυνη ζώνη. Και τώρα, φαίνεται ότι η ενδεκάδα του Eddie Howe να έχει χάσει σε 6 από τους τελευταίους 7 αγώνες. Αλλά την ίδια στιγμή η Μπόρνμουθ ήταν ικανή να νικήσει τη Τσέλσι στις 14 Δεκεμβρίου χάρη στο μοναδικό γκολ του Γκόσλινγκ στο 84ο λεπτό, επιπλέον, στο “Stamford Bridge”. Και μέχρι στιγμής τα “κεράσια” έχουν 19 βαθμούς μετά από 18 γύρους, που είναι 4 περισσότερο από το καλύτερο των αουτσάιντερ, την Άστον Βίλα. Αλλά, φυσικά, κατά τη διάρκεια του “μαραθωνίου” είναι προτιμότερο να αναπληρώσεις το γουρουνάκι σου. Η ομάδα που έχει παίκτες όπως ο Joshua King, ο Callum Wilson, ο Fraser, ο Lerma, ο Solanke, ο Ake, θα έχει καλές πιθανότητες για συνολική επιτυχία.

Η Άρσεναλ παίζει ήδη υπό την καθοδήγηση τρίτου τεχνικού

Οι “Κανονιέρηδες” ξεκίνησαν τη σεζόν με τον Εμέρι, ο οποίος, όπως πρόσφατα παραδέχτηκε, δεν μπορούσε να αντέξει το φορτίο των προσδοκιών και μπλέχτηκε στην τακτική. Μετά, αφού απόλυσαν τον Ουνάι, η ομάδα ανατέθηκε στον Jungberg, αλλά μ’ αυτόν δεν είδαν κάποια σαφή πρόοδο και ο Freddy έμεινε μόνο ως “ασκών καθήκοντα”. Ως αποτέλεσμα, η αναζήτηση νέου μόνιμου τεχνικού κορυφώθηκε με την επιστροφή στο Λονδίνο ενός άλλου Ισπανού, Αρτέτα. Ο Μικέλ ήταν ο καπετάνιος της πρωταθλήτριας ομάδας κάτω από τον Wenger, και τα τελευταία χρόνια, έχοντας ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, βοηθούσε τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι έτοιμος όμως για πλήρη και ανεξάρτητη εργασία, η οποία αρχίζει κιόλας σε τέτοιες αρνητικές συνθήκες; Έπρεπε να κάνει το ντεμπούτο του εναντίον ενός άλλου “πρόσφατα διορισμένου” τεχνικού, Αντσελότι. Το αποτέλεσμα ήταν μια αρκετά βαρετή αναμέτρηση, η οποία έδειξε πόσο περισσότερο θα έπρεπε να δουλέψει ο νέος προπονητής της Άρσεναλ.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Οκτώβριο η Άρσεναλ κατάφερε να νικήσει εντός έδρας, ο Ντέιβιντ Λουίζ σημείωσε το μοναδικό γκολ ήδη στο 9ο λεπτό. Αυτή είναι η τρίτη νίκη στη σειρά των “Κανονιέρηδων”, ενώ η Μπόρνμουθ έχει 1 νίκη και 1 ισοπαλία σε 9 προσωπικές συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Ποιον άλλον θα κερδίσει, αν όχι την Μπόρνμουθ; Είναι απίθανο ο Eddie Howe να εγκαταλείψει το αγαπημένο του ανοιχτό στυλ, και η Ομπαμεγιάνγκ και οι εταίροι του είναι υποχρεωμένες να τα καταφέρουν.  Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Άρσεναλ με απόδοση 2,02.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *