The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπόντο/Γκλιμτ εναντίον Σάρπσμποργκ: προγνωστικά για στοίχημα

БудеГлимт-Сарпсборг08-09.07

Πρωτάθλημα Νορβηγίας

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022, 5:00 μ.μ.

Ασπμύρα Στάντιον

Στον δέκατο τρίτο γύρο του Νορβηγικού Πρωταθλήματος, θα συναντηθούν οι γείτονες στον βαθμολογικό πίνακα, Μπόντο/Γκλιμτ και Σάρπσμποργκ 08.

Μπόντο/Γκλιμτ

Ισοπαλία 2-2 με τη Stromsgodset, ήττες 1-3 από τη Μόλντε και 2-3 από την Odd, καθώς και νίκες 2-0 επί της Kristiansund και 2-0 επί της Ålesund – με τέτοια αστάθεια, η Μπόντο/Γκλιμτ κινδυνεύει να μην γίνει η πρωταθλήτρια της χώρας για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια. Οι «μαυροκίτρινοι» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη μέτρια έκτη θέση με 19 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 24:17.

Σάρπσμποργκ

Ενώ η Σάρπσμποργκ 08 είναι τώρα η ομάδα με πιο υψηλή απόδοση στο πρωτάθλημα. Μετά από συναντήσεις με Μόλντε (1:2), Τζερβ (5:0), Στρόμσγκοντσετ (5:1), Χαμ-Καμ (2:3) και Σάννεφιορντ (4:3), οι Κυανόλευκοι ανέβηκαν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επιπλέον, σημείωσαν 19 βαθμούς, συμπληρωμένους με διαφορά τερμάτων 28:18.

Πρόβλεψη

Οι επιθετικοί Σάρπσμποργκ 08 βρίσκονται τώρα σε απίστευτη φόρμα, αλλά η Μπόντο/Γκλιμτ, με την υποστήριξη του κοινού, δεν θα καθίσει στην άμυνα. Προβλέπω έναν πολύ θεαματικό και παραγωγικό αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *