The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπόντο/Γκλιμτ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

БудёГлимт-Арсенал-13.10

Europa League – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – Αγωνιστική 4/6

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Ασπμύρα Στάντιον

Στις 13 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ, οι Μπόντο/Γκλιμτ και Άρσεναλ θα πραγματοποιήσει τη συνάντησή τους, η πρόβλεψη για τον αγώνα τους δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Οι Νορβηγοί πρέπει να παλέψουν για τα πλέι οφ

Η Μπόντο/Γκλιμτ επί του παρόντος μοιράζονται τη δεύτερη θέση στην τετράδα τους με 4 βαθμούς σε τρία παιχνίδια, αλλά η PSV έχει τον ίδιο αριθμό πόντων και ένα παιχνίδι με το χέρι. Στην εγχώρια αρένα η ομάδα είναι δεύτερη, και αυτό είναι το μέγιστο αυτή τη σεζόν, επειδή η διαφορά από τον ηγέτη αποτελεί 15 βαθμούς, δύο διώκτες είναι μόλις ένα βαθμό πίσω. Στον τελευταίο γύρο, ο σύλλογος κέρδισε εντός έδρας τη Sannefjord με σκορ 4:1. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε δύο παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι «κανονιέρηδες» δεν θα παίξουν σε πλήρη ισχύ

Η Άρσεναλ ευχαριστεί τους φιλάθλους της αυτή τη σεζόν, δείχνοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο και υψηλά αποτελέσματα. Στον τελευταίο γύρο της Premier League, οι «κανονιέρηδες» νίκησαν εντός έδρας τη Λίβερπουλ σε μια σκληρή μάχη με σκορ 3:2. Η εν λόγω επιτυχία τους επέτρεψε να διατηρήσουν το προβάδισμά τους στο πρωτάθλημα, αν και η Μανσίτι είναι μόνο ένα βαθμό πίσω. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι για τους Λονδρέζους η προτεραιότητα είναι η εγχώρια αρένα, οπότε μπορεί να αναμένεται εναλλαγή στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, πολλοί έφεδροι θα έχουν την ευκαιρία. Λόγω τραυματισμών δύο παίκτες δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα στην επερχόμενη αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Πριν από μια εβδομάδα, η Άρσεναλ δεν έπαιζε με την πιο μάχιμη σύνθεση, αλλά με αυτοπεποίθηση κέρδισε την εντός έδρας νίκη με σκορ 3:0.

Πρόβλεψη

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κατηγορία της Άρσεναλ είναι υψηλότερη, ωστόσο, οι φορείς στοιχημάτων υπερεκτιμούν τους «κανονιέρηδες». Όπως κι να ‘χει η Μπόντο/Γκλιμτ θα παίξει στην αρένα της και οι Λονδρέζοι σίγουρα θα μπουν στο γήπεδο με όχι την πιο δυνατή σύνθεση. Το στοίχημα στο over 2,5 φαίνεται βέλτιστο και το θετικό χάντικαπ των γηπεδούχων φαίνεται επίσης καλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: over 2,5 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *