The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπρεστ εναντίον ΠΣΖ: προγνωστικά για στοίχημα

Брест-ПСЖ-20.08

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 20 Αύγουστος 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stade Francis-Le Blé

Στις 20 Αυγούστου θα ξεκινήσει ο τρίτος γύρος της Ligue 1 Γαλλίας, στο πλαίσιο του οποίου θα παίξουν η Μπρεστ και η ΠΣΖ, η πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα έχει ήδη δημοσιευτεί στις σελίδες του ιστότοπου από τους δημοσιογράφους μας.

Η Μπρεστ ξεκίνησε με ισοπαλίες εναντίον ισχυρών αντιπάλων

Η Μπρεστ σημείωσε μόνο δύο βαθμούς σε αυτό το πρωτάθλημα, ίσως το αποτέλεσμα να μην είναι εντυπωσιακό, αλλά θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι οι αντίπαλοι ήταν σοβαροί. Στον πρώτο γύρο καταφέρανε να αντισταθούν εκτός έδρας απέναντι στη Λυών 1:1, δείχνοντας ένα καλό παιχνίδι. Εντός έδρας διεξήχθη ένα παιχνίδι κόντρα στην ισχυρή Ρεν, όπου η Μπρεστ δέχτηκε στο 84ο λεπτό, αλλά κατάφερε να ανακάμψει, σκοράροντας στην παράταση. Το πρωταρχικό καθήκον της ομάδας είναι απλά να παραμείνει στην ισχυρότερη γαλλική κατηγορία. Τέσσερις παίκτες δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμών.

Οι Παριζιάνοι πορεύονται χωρίς απώλειες

Δεδομένων των μεταβάσεων πολλών αστέρων στην ΠΣΖ, κάθε απώλεια βαθμών θα θεωρείται φιάσκο. Προς το παρόν η ομάδα κερδίζει, νίκησε την Τρουά εκτός έδρας 2:1 (η ΠΣΖ είδε την Τρουά να παίρνει προβάδισμα και να δείχνει επικίνδυνη, ανέτρεψε την κατάσταση αλλά έχει πράγματα ακόμη να διορθώσει), στη συνέχεια νίκησε τη Στρασβούργο εντός έδρας 4:2. Ο Μέσι και ο Ράμος δεν έχουν κάνει ακόμη το ντεμπούτο τους στη σύνθεση των Παριζιάνων, ο τελευταίος είναι τραυματισμένος και ο σταρ της Αργεντινής κερδίζει κατάσταση. Συνολικά, έξι παίκτες δεν θα παίξουν. Η ΠΣΖ δεν εντυπωσιάζει με φανταστικό παιχνίδι, αλλά πετυχαίνει αποτέλεσμα.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε ότι οι Παριζιάνοι κυριαρχούν στις προσωπικές αναμετρήσεις των επερχόμενων αντιπάλων. Οι ομάδες συναντήθηκαν τρεις φορές την περασμένη σεζόν, σε όλες τις περιπτώσεις επικράτησε η ΠΣΖ, στο Κύπελλο Γαλλίας κέρδισε με σκορ 3:0 και στο πρωτάθλημα 2:0 εκτός και 3:0 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Όσον αφορά τη σύνθεση, οι Παριζιάνοι δεν έχουν ανταγωνιστές στην εγχώρια αρένα, σε κάθε αγώνα η ΠΣΖ είναι το φαβορί, η επικείμενη μάχη δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι φιλοξενούμενοι να ελέγχουν την πορεία της συνάντησης στον επερχόμενο αγώνα. Προτείνουμε να ποντάρετε στη νίκη του γαλλικού γκραντ με χάντικαπ -1,5 γκολ (απόδοση 1,71).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *