The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπρεστ εναντίον Μαρσέιγ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Брест-Марсель-30.08b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Μπρεστ. Στάδιο “Francis Le Bleu”

Το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου της Ligue 1 θα τελειώσει στη Μπρεστ, όπου ο πραγματικός υποψήφιος υποβιβασμού θα δοκιμάσει τον εαυτό του με την ασημένια πρωταθλήτρια Μασσαλίας.

Μπρεστ

Πριν από μια εβδομάδα η Μπρεστ υπέστη ένα εκκωφαντικό φιάσκο 0:4 από καθόλου τρομερή Νιμ, γι’ αυτό και κατέστρεψε σημαντικά τη φήμη της ως ασυμβίβαστης μεσαίας ομάδας. Σημειώνω ότι οι «κόκκινοι» είχαν πολύ καλούς φιλικούς αγώνες. Εκεί νίκησαν 1:0 τη Stade Briochen, 1:0 την Guingamp και 2:1 τη Λιλ, σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με την Λοριάν και ήττα από την Ρεν 1:2.

Μαρσέιγ

Ταυτόχρονα, η Μασσαλία νίκησε τους Heimstätten 6:1, Saalfelden 5:1 και Νιμ 1:0, και ηττήθηκε 1:2 από την Danube Streda και 0:1 από τη Μπάγερν. Προφανώς η ομάδα σκοπεύει να φτάσει στην κορυφαία της φόρμα μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, όταν θα ξεκινήσουν στη φάση των ομίλων του Champions League.

Πρόβλεψη

Επομένως, δεν θα μιλούσα για μια σαφή νίκη των πιο εξειδικευμένων φιλοξενούμενων. Η Μπρεστ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις δυνητικά διστακτικές αμυντικές ενέργειες της Μαρσέιγ, η οποία σίγουρα θα εφαρμόσει τουλάχιστον μία ευκαιρία κατά τη διάρκεια των πολλών επιθέσεων της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *