The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπρίσμπεϊν Ρόαρ εναντίον Μέλμπουρν Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

БрисбенРоар-МельбурнСити-25.05

Α-Λιγκ Αυστραλίας

Τρίτη, 25 Μαΐου 2021, 12:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Moreton Daily Stadium

Στον εικοστό τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Πρωταθλήματος η μεσαία ομάδα Μπρίσμπεϊν Ρόαρ και η φιλόδοξη Μέλμπουρν Σίτι θα βρεθούν αντιμέτωποι.

Μπρίσμπεϊν Ρόαρ

Έκτη θέση, 34 πόντοι και διαφορά τερμάτων 31:23 – με τέτοιους δείκτες η Μπρίσμπεϊν Ρόαρ αισθάνεται άνετα στη μέση της κατάταξης, χωρίς να εκτελεί καθήκοντα στο τουρνουά. Τον περασμένο μήνα η ομάδα έχει σημειώσει το θριαμβικό 2:1 έναντι της Western United και 2:1 επί της Newcastle Jets, ισοπαλία 0:0 με τη Central Coast Mariners και ήττες 2:3 από τη Μέλμπουρν Σίτι και 0:1 από την Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ.

Μέλμπουρν Σίτι

Την ίδια στιγμή η Μέλμπουρν Σίτι είχε πολύ άξια εμφάνιση στο φόντο της Περθ Γκλόρι (3:1), της Μπρίσμπεϊν Ρουάρ (3:2), της Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ (4:1), της Ουέλλινγκτον Φοίνιξ (2:2) και της Central Coast Mariners ( 1:0)). Τώρα οι «πολίτες» έχουν προβάδισμα με 48 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 55:26. Είναι δέκα βαθμούς μπροστά από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή.

Πρόβλεψη

Το πλεονέκτημα της φιλοξενούμενης ομάδας μπορεί να φανεί με γυμνό μάτι, αλλά το ταξίδι στη ασυμβίβαστη  Μπρίσμπεϊν Ρόαρ είναι απίθανο να είναι εύκολο. Είμαι σίγουρος ότι και οι δύο ομάδες θα παίξουν καλά στην επίθεση και θα ανταλλάξουν ακριβή σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *