The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπρέντφορντ εναντίον Λιντς: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Brentford-LeedsUnited-11.02b

Β’ Κατηγορία Αγγλίας

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γκρίφιν Παρκ

Στις 11 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν έξι αγώνες στο πλαίσιο της Β’ κατηγορίας Αγγλίας, ένας από αυτούς θα είναι Μπρέντφορντ εναντίον Λιντς, ο οποίος θα προσελκύσει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς και οι δύο σύλλογοι βρίσκονται στην ομάδα των ηγετών. Προτείνουμε την επιλογή στοιχήματος για αυτή τη συναρπαστική συνάντηση.

Η Μπρέντφορντ πλησιάζει τους ηγέτες

Η Μπρέντφορντ έχει καιρό να πλησιάσει πολύ κοντά την ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Κατά τη σεζόν 2014/15 η ομάδα τελείωσε στην πρώτη εξάδα στη Β’ Κατηγορία, αλλά αμέσως αποκλείστηκε στα πλέι-οφ για το εισιτήριο στην Πρέμιερ Λιγκ. Τώρα ο σύλλογος έχει όλες τις πιθανότητες να φτάσει στην κορυφή των έξι, και ίσως ακόμη και να στοχεύσει στις δύο πρώτες θέσεις. Επί του παρόντος η ομάδα καταλαμβάνει την πέμπτη θέση στην κατάταξη, μόνο δύο βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση. Η Μπρέντφορντ είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, καθώς κατάφερε να κερδίσει τους δύο τελευταίους αγώνες. Στην έδρα της η ομάδα παίζει δυνατά, έχοντας χάσει μόνο 3 αγώνες από τους 15 αυτή τη σεζόν. Ο επιθετικός Olli Watkins ξεχωρίζει στην ομάδα, έχει ήδη σκοράρει 20 γκολ στο τουρνουά.

Σκέτη αποτυχία της Λιντς

Φαίνεται ότι η Λιντς βρίσκεται πολύ κοντά στην επανάληψη του “κατορθώματος” της περασμένης σεζόν. Τότε η ομάδα ηγούταν με σιγουριά στην και πίστεψε πολύ νωρίς στην πρόκρισή της στην Πρέμιερ Λιγκ, στο τέλος αναγκάστηκε να παίξει στα πλέι οφ, από όπου η ομάδα αμέσως αποκλείστηκε. Αυτή τη σεζόν ο σύλλογος έχει και πάλι μεγάλο προβάδισμα μαζί με την  Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον, αλλά και οι δύο ηγέτες άρχισαν να χάνουν βαθμούς μαζί, επιτρέποντας στους αντιπάλους να τους φτάσουν. Η Λιντς έχασε 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια του Τσάμπιονσιπ, είναι η ομάδα που διεκδικεί την πρόκριση στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο σύλλογος παραμένει ακόμα δεύτερος, αλλά τον έχει ήδη φτάσει η Φούλαμ, καθώς και άλλοι αντίπαλοι έχουν πλησιάσει. Εάν η ομάδα δεν ξεκινήσει να κερδίζει πάλι, θα πέσει εύκολα ακόμα και πέρα ​​από την κορυφή έξι.

Προσωπικές συναντήσεις

Ποτέ νωρίτερα στις αντιμετρήσεις αυτών των συλλόγων η Μπρέντφορντ δεν έχει χάσει από τη Λιντς στην έδρα της. Στον πρώτο γύρο η Λιντς κατάφερε να πετύχει τη νίκη στην αρένα του, σκοράροντας στο τέλος της συνάντησης.

Πρόβλεψη

Ήδη από τις αποδόσεις των bookmakers είναι σαφές ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνει κανείς πρόβλεψη για τον αγώνα Μπρέντφορντ – Λιντς. Κανένας από τους αντιπάλους δεν είναι φαβορί, γεγονός που υποδηλώνει την απρόβλεπτη κατάσταση του αγώνα. Πιστεύουμε ότι ο παράγοντας της έδρας δίνει πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, επιπλέον, η Λιντς παίζει πολύ χάλια τους τελευταίους αγώνες. Σας προτείνουμε να ποντάρετε στη νίκη της Μπρέντφορντ με χάντικαπ 0. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Μπρέντφορντ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,81.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *