The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπρέντφορντ εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για τον αγώνα

Брентфорд-Ливерпуль-02.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023, 7:30 μ.μ.
Gtech Community Stadium
Αν και η Δευτέρα δεν θεωρείται ημέρα ποδοσφαίρου, η 2 Ιανουαρίου θα έχει πολλές επιλογές για στοιχήματα σε αυτό το άθλημα. Προσφέρουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Μπρέντφορντ εναντίον Λίβερπουλ από τους ειδικούς μας.
Οι «μέλισσες» είναι κρατιούνται γερά στη μέση
Η Μπρέντφορντ μπορεί να είναι ευχαριστημένη με τον εαυτό της, γιατί η τρέχουσα ένατη θέση στο πρωτάθλημα φαίνεται πολύ σταθερή. Στον τελευταίο γύρο, οι «μέλισσες» νίκησαν τη Γουέστ Χαμ στο ντέρμπι με σκορ 2:0, ο βασικός σκόρερ Ιβάν Τόνι έγινε ο ήρωας της συνάντησης, σημείωσε ένα γκολ και μια ασίστ. Η ομάδα δεν έχει χάσει στο πρωτάθλημα για πέντε σερί συναντήσεις, που προσθέτει μόνο αυτοπεποίθηση. Αμέσως έξι παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμών, συμπεριλαμβανομένου του ηγέτη της επίθεσης Ιβάν Τόνι.
Οι Merseysiders προσπαθούν να καλύψουν τη διαφορά
Ένα ανεπιτυχές ξεκίνημα της σεζόν ουσιαστικά δεν δίνει στη Λίβερπουλ το δικαίωμα να κάνει λάθος τώρα, ο σύλλογος είναι έκτος στο πρωτάθλημα, μόλις 4 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Η ομάδα βρίσκεται σε σερί τεσσάρων σερί νικών, οπότε οι Merseysiders βρίσκονται σίγουρα ακόμα στη μάχη για τη ζώνη του Champions League. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ νίκησαν τη Λέστερ εντός έδρας 2:1, και ο αντίπαλος σημείωσε και τα δύο γκολ στα δίχτυα του. Ο σύλλογος έχει επτά απώλειες προσωπικού πριν από αυτή την αναμέτρηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Την περασμένη σεζόν η Μπρέντφορντ κατάφερε να αντέξει στην έδρα της παίζοντας 3:3, αλλά ηττήθηκε 0:3 εκτός έδρας.
Πρόβλεψη
Και οι δύο ομάδες έχουν πολλές απώλειες προσωπικού, αλλά η Λίβερπουλ είναι το φαβορί, αν και η Μπρέντφορντ είναι σε καλή κατάσταση, η σύνθεση των Merseysiders είναι σαφώς πιο δυνατή. Η συνάντηση σίγουρα θα γίνει σε έναν σκληρό αγώνα, όπου κανείς δεν θέλει να παραχωρήσει. Οι «μέλισσες» είναι σε θέση να δώσουν μάχη σε έναν σοβαρό αντίπαλο, για αυτό το λόγο επιλέξαμε το στοίχημα στο θα σκοράρουν και οι δύο με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *