The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπρέντφορντ εναντίον Άρσεναλ: προγνωστικά για στοίχημα

Брентфорд-Арсенал-13.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 13 Αύγουστος 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Brentford Community Stadium

Η Παρασκευή θα είναι κορυφαία στιγμή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αμέσως 3 κορυφαία πρωταθλήματα του Παλαιού Κόσμου, αυτό το βράδυ ξεκινά νέα κλήρωση. Στην αγγλική Premier League η συνάντηση Μπρέντφορντ και Άρσεναλ θα είναι ένα είδος ανακάλυψης. Θα μπορέσει ένας αρχάριος να τραβήξει τη μύτη του Αρτέτα και των αστεριών του; Το τμήμα ανάλυσης του ιστότοπου δεν θα μπορούσε να αγνοήσει έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες στις 13 Αυγούστου 2021.

Η Μπρέντφορντ κατάφερε να αναβαθμιστεί στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ

Οι «μελισσούλες» πήγαιναν σε αυτό για πολύ καιρό. Δεν είναι απόλυτα πρωτοεμφανιζόμενοι, στα μέσα του περασμένου αιώνα έχουν ήδη ανέβη στην κορυφαία κατηγορία, αλλά ποιος το θυμάται αυτό; Ειδικά μετά από αυτό σημειώθηκε πτώση ουσιαστικά σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο. Μόνο υπό τον σημερινό ιδιοκτήτη, Matthew Benehm, η πρόοδος έχει εξασφαλιστεί χάρη στη συστηματική δουλειά ολόκληρου του συλλόγου. Στην αρχή, τα παιδιά του Τόμας Φρανκ έχασαν τον τελικό των πλέι οφ του Τσάμπιονσιπ το 2020, αλλά ένα χρόνο αργότερα, φέτος την άνοιξη, κατάφεραν να κερδίσουν στα πλέι οφ. Για αυτό βρήκαν και ενίσχυση, οι Βρετανοί δεν υπέγραψαν τον Βλάτσιτς και τον Ντιβέεφ, αλλά έδωσαν ένα χοντρό ποσό στη Σέλτικ για 13,5 εκατομμύρια για τον Άγερ, προσκαλώντας ταυτόχρονα έναν άλλο πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή από τη Δανία, τον Ογιέκα. Θα είναι όμως αυτό αρκετό για την Premier League;

Η Άρσεναλ πρέπει να δείξει ότι δεν έχει γίνει ακόμα μεσαία ομάδα

Οι «κανονιέρηδες» ξεφορτώθηκαν τον Wenger, πιστεύοντας ότι ο Γάλλος τους εμπόδιζε να ανανεωθούν και να γίνουν πιο δυνατοί. Αλλά κάθε επόμενη σεζόν χωρίς τον Γάλλο έδειχνε ότι μπορούν να πέσουν όλο και πιο βαθιά. Ως αποτέλεσμα, στο τέλος της περασμένης σεζόν, ο σύλλογος του Λονδίνου κέρδισε μόνο 61 βαθμούς και την 8η θέση, τώρα, για πρώτη φορά μετά από ένα τέταρτο του αιώνα, δεν θα υπάρχουν καθόλου ευρωπαϊκά κύπελλα. Είναι σαφές ότι αυτό απαιτούσε αντίδραση από τον Stan Krenke. Ο Αμερικανός δεν άγγιξε τον Mikel Arteta, ο οποίος εργάζεται από το 2019, προκαλώντας όλο και περισσότερες αμφιβολίες και κριτική. Επιπλέον, ακόμη και πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, χωρίς να περιμένουν να λήξει η θερινή προθεσμία, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, αγοράστηκαν ορισμένοι νεοφερμένοι. Ο Μπεν Γουάιτ που κοστίζει 50 εκατομμύρια ξεχωρίζει ιδιαίτερα, ο παίκτης, ο οποίος έχει ήδη προσκληθεί από την Σαουθάμπτον στην εθνική ομάδα, πρέπει να γίνει ένα νέο προπύργιο άμυνας. Οι 21χρονοι Lokonga και Nunu Tavares ίσως δεν προσλήφθηκαν για βάση, αλλά σε αυτούς επίσης πιστεύουν.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από αυτό οι αντίπαλοι έπαιξαν μόνο 1 επίσημο αγώνα το 2018, στο πλαίσιο του κυπέλλου. Τότε η Άρσεναλ εντός έδρας κέρδισε με μεγάλη σιγουριά στο Λονδίνο με σκορ 3-1 (διπλό του Ουέλμπεκ, γκολ του Λακαζέτ).

Πρόβλεψη

Η Μπρέντφορντ μοιάζει με αρκετά καλά οργανωμένη ομάδα. Αλλά η Άρσεναλ έχει ήδη κουραστεί από τα λάθη και θα έχει όσο το δυνατόν περισσότερα κίνητρα. Ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενουμένων με απόδοση 1,92.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *