The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπράιτον εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Брайтон-Челси-14.09b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Φάλμερ Στάτιουμ

Η Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ κάνει τελικά μια νέα αρχή. Από το Σάββατο θα γίνονται ενδιαφέρουσες συναντήσεις κάθε μέρα, και όλα θα τελειώσουν μόνο το απόγευμα της Δευτέρας, όταν θα παίξουν Μπράιτον και Τσέλσι.

Η Μπράιτον κατάφερε να επιλύσει τα κύρια καθήκοντα το καλοκαίρι

Οι Γλάροι εξακολουθούν να θεωρούνται νεοφερμένοι της κατάταξης. Οι στόχοι της ομάδας το ελάχιστο είναι η επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ. Όμως, μόλις υπήρχαν προβλήματα με αυτό, ο Chris Houghton απολύθηκε, χωρίς να κοιτάξουν ότι κατάφερε να τους φτάσει (τα προηγούμενα κατορθώματα). Ωστόσο, μετά από ένα χρόνο και μπορούμε να παραδεχτούμε ότι το στοίχημα για τον Graham Potter κέρδισε. Η Μπράιτον δεν εξεπλάγη, αλλά έπαιξε πιο ήρεμα, καλύτερα, πιο οργανωμένα και ουσιαστικά, τελικά κέρδισε περισσότερους βαθμούς και τερμάτισε υψηλότερα από το 2019. Περαιτέρω αλλαγές στην ομάδα έγιναν ένδειξη εμπιστοσύνης στον προπονητή. Οι Murray, Duffy, Montoya και ακόμη και Mui διαγράφτηκαν. Κατάφεραν όμως να προσκαλέσουν τους διάσημους παίκτες όπως ο Adam Lallana και ο Joel Veltman. Βέβαια κανείς δεν εγγυάται ότι θα παίξουν ωραία.

Η Τσέλσι συνέχισε να αγοράζει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος

Οι “Αριστοκράτες” κατάφερε αυτήν την εβδομάδα να κλείσουν ένα ακόμα ζήτημα που έθεσε ο Λάμπαρντ. Ο Edouard Mendy αγοράστηκε από τη Ρεν. Το βήμα είναι μάλλον ασαφές, γιατί στην αρχή έγραψαν για τους μάστερ του επιπέδου Cloud ή τουλάχιστον του Dean Henderson. Αλλά μην ξεχνάτε από πού ήρθε ταυτόχρονα στο Λονδίνο ο Πετρ Τσεχ (ο οποίος τώρα διαχειρίζεται τις υποθέσεις των «αριστοκρατών»). Φαίνεται ότι όλες οι επιθυμίες του Φρανκ ικανοποιήθηκαν, αριστερός μπακ (Chilwell), κεντρικός μπακ (σύντηξη νεότητας και εμπειρίας, Sarr και Thiago Silva), αντικατάσταση του Willian (Ziyech) και ενίσχυση της επίθεσης (Werner και Havertz). Αλλά οι προσδοκίες έχουν επίσης αυξηθεί, τον τεχνικό θα ρωτήσουν σοβαρά, και από τους νεοεισερχόμενους, μόνο ένας έχει παίξει πριν στην Αγγλία. Μεγάλη ίντριγκα θα είναι ποιος θα μπει στο τέρμα τη Δευτέρα.

Η Τσέλσι κέρδισε και τα 5 από τα πρώτα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ των ομάδων. Θα υπήρχε μια 6η νίκη, αλλά την 1η Ιανουαρίου η Μπράιτον ισοφάρισε εντός έδρας στο 84ο λεπτό, ο Τζαχάνμπαχς σημείωσε το πρώτο από τα μόνο 2 γκολ του στην Πρέμιερ Λιγκ στον Αρρισαμπαλάγκ.

Πρόβλεψη

Φυσικά, η Τσέλσι μπορεί να είναι λίγο ωμή, μερικοί νεοφερμένοι εμφανίστηκαν μόνο τον Ιανουάριο και η προετοιμασία παρεμποδίστηκε από τους αγώνες της εθνικής ομάδας. Αλλά εδώ η τάξη των παικτών πρέπει να έχει αποτέλεσμα, είναι πολύ υψηλότερη στους «αριστοκράτες» (απόδοση 1,70).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *