The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπράιτον εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Брайтон-МанчестерЮнайтед-30.06b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Φάλμερ Στάτιουμ

Στην Αγγλία δεν βιάζονται να ευχαριστήσουν τους θαυμαστές με ένα πλούσιο πρόγραμμα τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Οι διοργανωτές της Πρέμιερ Λιγκ αποφάσισαν να κάνουν 1 αγώνα την ημέρα. Την Τρίτη η Μπράιτον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχουν την «βάρδια». Θα καταφέρουν τα αστέρια του Όλε Σόλσκιερ να αντιμετωπίσουν έναν ισχυρό μεσαίο κλαμπ; Έχει ήδη γίνει πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 30 Ιουνίου 2020.

Η Μπράιτον κρατιέται σε αρκετά ασφαλή ζώνη

Οι «γλάροι» δεν έχουν περάσει τόσο πολύ χρόνο στην Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι, προς το παρόν, το επίπεδο φιλοδοξίας τους περιορίζεται κυρίως από το γεγονός ότι επεκτείνεται το δικαίωμα να παίξουν στην επόμενη σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Το 2019, υπό τον Chris Houghton, κατάφεραν να αποφύγουν την υποβιβασμό στο Τσάμπιονσιπ με κάποια τύχη. Και στο τέλος η ηγεσία έκανε καθόλου σαφές για όλους κίνηση, απολύοντας τον προπονητή που ήταν ήρωας των οπαδών, που ανέβασε και κράτησε (δύο φορές) τον Albion στην ελίτ της αγγλικής ποδοσφαίρου. Δεν ήταν όλα πολύ καλύτερα με τον τρέχοντα προπονητή, Γκράχαμ Πότερ. Το 2020, υπήρξαν ακόμη και 10 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκες. Αλλά μετά από το διάλλειμα κατάφεραν να νικήσουν την Άρσεναλ με νικητήριο γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα, καθώς και να σημειώσουν το τιμητικό 0:0 με την Λέστερ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται για να επιστρέψει στο Champions League

Οι Mancunians είναι ελαφρώς σε κρεμάμενη κατάσταση. Ο Σόλσκιερ ομολόγησε πρόσφατα ότι τώρα, στα τέλη Ιουνίου, αυτός και η διοίκηση εξακολουθούν να μην γνωρίζουν ποιος προϋπολογισμός μεταφοράς θα τεθεί εκτός εποχής. Ο κύριος στόχος του συλλόγου είναι να τερματίσει στη θέση, που θα δώσει την ευκαιρία να ανέβει στο Champions League (αλλά τώρα δεν είναι σαφές τι θα αποφασιστεί για τη Σίτι και αν θα είναι αρκετή η 5η θέση). Σε κάθε περίπτωση, με τέτοιο διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένων των απροσδόκητα ενεργών Λέστερ και Γουλβς, πρέπει μόνο να κερδίσουν, ειδικά επειδή δεν έχουν μείνει πολλά περιθώρια μέχρι τη γραμμή τερματισμού. Και έτσι με την Τότεναμ σημειώθηκε, αν όχι αστοχία, σίγουρα όχι θρίαμβος: μόνο 1-1, με νέες ερωτήσεις σχετικά με το παιχνίδι του Ντε Γκέα, ο οποίος δέχτηκε το όχι τόσο υποχρεωτικό γκολ. Αλλά ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος θεράπευσε έναν άλλο τραυματισμό, φαίνεται πολύ καλός. Ίσως το παιχνίδι του Γάλλου να γίνει αποφασιστικός παράγοντας, άσος σε διεκδίκηση της θέσης στο Champions League.

Προηγούμενοι αγώνες

Περίεργα στατιστικά: μέχρι στιγμής οι σύλλογοι έχουν ανταλλάξει διπλές νίκες. Όλα ξεκίνησαν με 2 νίκες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά το 2018 η Μπράιτον προκάλεσε 2 ήττες στη σειρά. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε και πάλι και τα δύο τελευταία παιχνίδια που παίχτηκαν πέρυσι.

Πρόβλεψη

Σε αυτό το ζευγάρι, τόσο το κίνητρο όσο και η τάξη είναι στο πλευρό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Μπράιτον δεν θα είναι σε θέση να δημιουργήσει ειδικά προβλήματα για αυτούς. Ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους (απόδοση 1,75). Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *