The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπράιτον εναντίον Λίβερπουλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Брайтон-Ливерпуль-08.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπράιτον. Στάδιο Amex

Ήδη πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ θα επισκεφθεί την Μπράιτον στο πλαίσιο του τριακοστού τέταρτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ.

Μπράιτον

Πέντε παιχνίδια πριν από το τέλος της καμπάνιας η Μπράιτον σημείωσε 36 πόντους με διαφορά τερμάτων 35:44, γεγονός που την καθιστά δέκατη πέμπτη στην κατάταξη και είναι εννέα πόντους μπροστά από τη ζώνη υποβιβασμού. Τον τελευταίο καιρό οι «γλάροι» διακρίθηκαν για τους θριάμβους τους 2:1 έναντι της Άρσεναλ και 1:0 έναντι της Νόριτς, ισοπαλίες 0:0 με την Γουλβς και 0:0 με την Λέστερ, καθώς και ήττα 0:3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ με 89 πόντους και διαφορά τερμάτων 72:25 βρίσκεται στην πρώτη θέση και κρατάει την πορεία για απόλυτο ρεκόρ στον αριθμό των πόντων που κερδίστηκαν. Οι «κόκκινοι» φημίζονται για το εξαιρετικό τους παιχνίδι στην έδρα τους, όπου πρόσφατα κέρδισαν 2:1 την Μπόρνμουθ, 4:0 την Κρίσταλ Πάλας και 2:0 την Άστον Βίλα. Εκτός έδρας σημειώθηκαν ισοπαλία 0:0 με την Έβερτον και ήττα 0:4 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πρόβλεψη

Η Μπράιτον στην ουσία εγγυήθηκε διαμονή για τον εαυτό της στην ελίτ, οπότε δεν πρόκειται να αγωνιστεί με κάθε κόστος για να πάρει πόντους από τη Λίβερπουλ. Ενώ οι φιλοξενούμενοι, κατά τη γνώμη μου, θα έχουν έναν άλλο ισχυρό αγώνα και θα επιστρέψουν στο σπίτι τους με μια άλλη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *