The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπράιτον εναντίον Κρίσταλ Πάλας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Брайтон-КристалПэлас-22.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μπράιτον. Στάδιο Amex

Το πρόγραμμα του εικοστού πέμπτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα ολοκληρωθεί στο Μπράιτον, όπου η ομώνυμη ομάδα θα αγωνιστεί με την Κρίσταλ Πάλας.

Μπράιτον

Δέκατη έκτη θέση, 26 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 25:30 – παρά την τόσο μικρή απόδοση, η Μπράιτον είναι ήδη επτά βαθμούς μπροστά από τη ζώνη υποβιβασμού. Σε μεγάλο βαθμό λόγω μεγάλης διάρκειας σερί χωρίς ήττες. Στην πορεία του οι «γλάροι» νίκησαν την Τότεναμ 1:0 και τη Λίβερπουλ 1:0, καθώς σημείωσαν ισοπαλία 0:0 με τη Φούλαμ, 1:1 με τον Μπέρνλι και 0:0 με την Άστον Βίλα

Κρίσταλ Πάλας

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε ελάχιστα τη Γουλβς (1:0) και τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ (2:1), χάνοντας 2:3 από τη Γουέστ Χαμ, 0:2 από την Λιντς και 0:3 από την Μπέρνλι. Έτσι, η ομάδα κατέχει τη δέκατη τέταρτη θέση με 29 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων  27:42.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο ανάπτυξης, οπότε περιμένω μια πολύ ανταγωνιστική μονομαχία από αυτές. Είναι απίθανο να είναι πλούσιο σε γκολ που θα σημειωθούν, επειδή τον τελευταίο καιρό τόσο η Μπράιτον όσο και η Κρίσταλ Πάλας δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές στο δημιουργικό στοιχείο του παιχνιδιού. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *