The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπράιτον εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Брайтон-Эвертон-12.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Φάλμερ Στάτιουμ

Παρουσιάζουμε στους αναγνώστες μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Μπράιτον – Έβερτον. Έχουν απομείνει δυνάμεις στα «ζαχαρωτά» για τον τελικό αγώνα;

Η Έβερτον έκανε τη ζωή της όσο πιο δύσκολη γίνεται

Τα «ζαχαρωτά» κατέστησαν σαφές φέτος ότι θα αγωνιστούν για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, αλλά ο σύλλογος εμποδίζεται από τη δική του αστάθεια. Στις τρεις τελευταίες συναντήσεις ο σύλλογος σημείωσε μόλις έναν βαθμό, χάρη στην ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας, ήττες από την Μπέρνλι και τη Τσέλσι. Ακόμα και με τέτοια πρόσφατα αποτελέσματα, οι πιθανότητες για ευρωπαϊκό διαγωνισμό παραμένουν, ο σύλλογος είναι όγδοος στο πρωτάθλημα με ένα παιχνίδι μπροστά. Οι παίκτες του Carlo Ancelotti μπορούν να κερδίσουν μία θέση προς τα πάνω σε περίπτωση νίκης. Όλα θα εξαρτηθούν από το τερματισμό της ομάδας, στην καλύτερη φόρμα τους τα «ζαχαρωτά» είναι πολύ επικίνδυνα. Πέντε παίκτες δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμών.

Η Μπράιτον πρέπει να κοιτάζει πίσω στη ζώνη κινδύνου

Οι «γλάροι» κρατιούνται στην Πρέμιερ Λιγκ, αν και μερικές φορές υπάρχουν προβλήματα με τη διατήρηση θέσης. Η Μπράιτον είναι 16η, η θέση είναι επικίνδυνη, αν και η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού είναι 6 βαθμοί, και αν συγκρίνουμε με την 18η Φούλαμ, έχουν ακόμη δύο παιχνίδια μπροστά. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – 1:2, αν και πήρε το προβάδισμα. Η Μπράιτον είναι σε καλή κατάσταση, καθώς πριν από την αναφερθείσα αποτυχία κέρδισε δύο νίκες πάνω από τη Σαουθάμπτον 2:1 και τη Νιούκαστλ 3:0. Επτά παίκτες ταυτόχρονα μπορούν να χάσουν τον επερχόμενο αγώνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους μόνο επτά φορές στην ιστορία και σε έξι συναντήσεις κέρδισαν οι γηπεδούχοι, άλλη μία συνάντηση έληξε με ισοπαλία. Στον πρώτο γύρο η Έβερτον γιόρτασε τη σίγουρη νίκη με σκορ 4:2, ο Τζέιμς Ροντρίγκεζ έγινε ο ήρωας της συνάντησης, στον λογαριασμό του είναι διπλό και ασίστ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες χρειάζονται βαθμούς, τα «ζαχαρωτά» διατηρούν τις πιθανότητες για ευρωπαϊκό διαγωνισμό, ενώ η Μπράιτον πρέπει να ξεφύγει από τη ζώνη υποβιβάσεων. Η Έβερτον πρέπει να παίξει από τη θέση δύναμης, αλλά οι γηπεδούχοι σίγουρα δεν θα παραμένουν στη δική τους περιοχή πέναλτι. Περιμένουμε έναν αγώνα με αντεπιθέσεις και προσφέρουμε να στοιχηματίσετε σε ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,97.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *