The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπράιτον εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Брайтон-Арсенал-29.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Φάλμερ Στάτιουμ

Στο πλαίσιο του 16ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα παίξουν Μπράιτον και Άρσεναλ , πρόβλεψη για τον αγώνα των γειτόνων στην κατάταξη είναι διαθέσιμη στον πόρο μας.

Οι «γλάροι» δεν μπορούν να ξεφύγουν από την ζώνη υποβιβασμού

Η Μπράιτον προσπαθεί μόνο να γίνει μεσαία ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αν και αυτή τη σεζόν οι «γλάροι» πρέπει να σκεφτούν περισσότερο για τη διατήρηση της θέσης τους. Η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού είναι μόνο δύο βαθμοί, η ομάδα δεν μπορεί πλέον να κερδίσει 6 αγώνες στη σειρά, οι τρεις τελευταίοι αγώνες έληξαν με ισοπαλία. Στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε ισοπαλία εναντίον της Γουέστ Χαμ 2:2, αν και η Μπράιτον είχε προβάδισμα δύο φορές. Δεν είναι τόσο εύκολο να νικηθούν οι «γλάροι», αλλά ο σύλλογος κερδίζει σπάνια. Η Μπράιτον είναι ο ηγέτης της Πρέμιερ Λιγκ στον αριθμό των ισοπαλιών, και 7 στα 15 παιχνίδια.

Οι «κανονιέρηδες» έκλεισαν ένα καταστροφικό σερί

Η Άρσεναλ δεν είναι να την ζηλέψεις αυτή τη σεζόν, είναι ακόμη χειρότερη από ό, τι στο τελευταίο πρωτάθλημα. Οι «κανονιέρηδες» είχαν μια σειρά από επτά αγώνες χωρίς να νίκες στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Αρτέτα κατάφεραν τελικά να κερδίσουν στον τελευταίο γύρο, την Τσέλσι στο ντέρμπι του Λονδίνου 3:1. Για την Άρσεναλ αυτή η νίκη πρέπει να είναι μια ψυχολογική ανακάλυψη. Ένας τέτοιος σύλλογος δεν έχει δικαίωμα να καταλαμβάνει την 15η θέση στην κατάταξη. Εδώ μέχρι τη ζώνη υποβιβασμού θέλει μόνο 6 βαθμούς, αν και δεν θα φτάσει σε αυτό, οι «κανονιέρηδες» έχουν μια καλή ομάδα.

Προσωπικές συναντήσεις

Ανάλυση των προσωπικών αναμετρήσεων δείχνει ότι για την Άρσεναλ οι «γλάροι» είναι πολύ άβολοι αντίπαλοι. Οι «κανονιέρηδες» έχασαν και τους δύο αγώνες στο τελευταίο πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ 1:2. Συνολικά, οι Λονδρέζοι αδυνατούν να νικήσουν την Μπράιτον στις πέντε τελευταίες συναντήσεις τους.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν έχουν δείξει υψηλά αποτελέσματα στους πρόσφατους αγώνες και επομένως βρίσκονται κοντά στη ζώνη υποβιβασμού. Οι αποδόσεις για αυτήν τη συνάντηση είναι ελκυστικές, αλλά η εύρεση κατάλληλου στοιχήματος δεν είναι τόσο εύκολη. Προτείνουμε να στοιχηματίσουμε στη νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ 0. Η τελευταία επιτυχία θα έπρεπε να εμπνεύσει τους «κανονιέρηδες». Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *