The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπράγκα εναντίον Σπαρτάκ Μόσχας: πρόβλεψη για τον αγώνα

SportingBraga-SpartakMoscow-22.08

Γιουρόπα Λιγκ – Πλέι-οφ – Φάση 1 από 2

Στάδιο της Μπράγκας

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 22 Αυγούστου στις 9:45 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί αγώνας των πλέι-οφ του προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ των ομάδων Μπράγκα (Πορτογαλία) και Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία). Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί από το Στάδιο της Μπράγκας.

Μπράγκα

Η Μπράγκα παίζει το ρόλο της «τέταρτης» δύναμης στη χώρα, η ομάδα δεν έχει γίνει ποτέ πρωταθλήτρια της Πορτογαλίας, αλλά θεωρείται δικαίως ένας από τους κορυφαίους συλλόγους του εθνικού πρωταθλήματος. Το 2012 η ομάδα έφτασε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά έχασε εκεί από την Πόρτο (0:1). Τώρα τα αποτελέσματα της ομάδας είναι πιο μετριοπαθή, ωστόσο, η Μπράγκα μπορεί να υπολογίζει στην επιτυχία στον αγώνα με σχεδόν οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτή τη σεζόν η ομάδα ξεκίνησε από το τρίτο γύρο των προκριματικών αγώνων κατά της Δανικής Brennby. Το εκτός έδρας παιχνίδι έληξε με σίγουρη νίκη με σκορ 4:2. Όχι λιγότερο επιτυχημένα η ομάδα έπαιξε και εντός έδρας, νικώντας τους Δανούς με σκορ 3:1. Με γκολ στον αγώνα διακρίθηκαν Palinha (διπλό) και Horta.

Σπαρτάκ Μόσχας

Η Σπαρτάκ Μόσχας πλησιάζει τους σημαντικούς αγώνες των προκριματικών σε καλή διάθεση. Η Σπαρτάκ αρχίζει να βγαίνει από μια παρατεταμένη κρίση που συνδέεται με την αναδιάρθρωση της ομάδας. Επιτέλους στην ενδεκάδα του Oleg Kononov ήρθαν καλά αποτελέσματα. Με νεύρα, αλλά η ομάδα κατόρθωσε να πάρει τη νίκη στον πρώτο προκριματικό αγώνα εναντίον της σουηδικής Τουν 3:2. Ακολούθησε θρίαμβος στο πρωτάθλημα Ρωσίας πάνω από την Αχμάτ 3:1. Μετά από αυτό η ομάδα απόκτησε εμπιστοσύνη στις ικανότητές της, και η νίκη στο δεύτερο αγώνα με τη Τουν δεν ήταν πλέον αμφίβολη. Οι Μοσχοβίτες κέρδισαν με σκορ 2:1, από ένα γκολ στη  συνάντηση σημείωσαν Ponce και Schurrle.

Πρόβλεψη

Το φαβορί του πρώτου αγώνα είναι η Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι μπροστά στις κερκίδες τους θα προσπαθήσουν να δείξουν το μέγιστο αποτέλεσμα προκειμένου να αφαιρέσουν όλες τις ερωτήσεις πριν από το δεύτερο αγώνα. Επιπλέον, δεν είναι ωραίο για δεύτερη χρονιά να αποκλειστείς στο προκριματικά από την ομάδα από την πρώην ΕΣΣΔ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπράγκας.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *