The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπράγκα εναντίον Πόρτο: προγνωστικά για στοίχημα

ЖилВисенте-Брага-25.10

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022, 8:00 μ.μ.

Στάδιο της Μπράγκα

Δύο μάχες στην ισχυρότερη κατηγορία είναι προγραμματισμένες για τη Δευτέρα στην Πορτογαλία. Οι ειδικοί του site μας έχουν ετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα της Μπράγκα με την Πόρτο.

Οι «αρχιεπίσκοποι» δεν έχουν κάτι να παλέψουν

Για την Μπράγκα, η σεζόν έχει σχεδόν τελειώσει καθώς ο σύλλογος είναι τέταρτος στην Πορτογαλία, 12 βαθμούς πίσω από την τρίτη Μπενφίκα και 8 βαθμούς πίσω από την πέμπτη Ζιλ Βισέντε με ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο, οι «αρχιεπίσκοποι» σημείωσαν εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Εστορίλ. Υπήρχε ακόμα ελπίδα για ευρωπαϊκή διοργάνωση, στο Europa League ο σύλλογος έφτασε στα προημιτελικά, όπου έχασε από τους Ρέιντζερς στην παράταση. Τώρα η ομάδα μπορεί να παίξει χωρίς πίεση, τρεις παίκτες δεν θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμών.

Οι «δράκοι» είναι κοντά στο golden double

Η Πόρτο τα πάει καλά στην εγχώρια αρένα, ο σύλλογος απέχει πέντε λεπτά από το τίτλο στο πρωτάθλημα, γιατί προηγείται με 5 βαθμούς διαφορά, έχοντας ένα μεγάλο σερί νικών. Ο σύλλογος εξασφάλισε πρόσφατα το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας, όπου θα παίξει κόντρα στη λιτή Tondela. Στον τελευταίο γύρο οι «δράκοι» νίκησαν συντριπτικά την Πορτιμονένσε 7:0. Την ομάδα σε αυτή τη συνάντηση δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν λόγω τραυματισμών τρείς παίκτες.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο η Πόρτο έχει σημαντικό πλεονέκτημα, ωστόσο η Μπράγκα δημιουργεί πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Η μάχη του πρώτου γύρου ολοκληρώθηκε με τη νίκη των «δράκων» με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Στην αναμέτρηση δύο δυνατών πορτογαλικών συλλόγων το πλεονέκτημα δίνεται στους φιλοξενούμενους. Σύμφωνα με τις αποδόσεις των εταιρειών στοιχημάτων, οι «δράκοι» θεωρούνται φαβορί, αν και κανείς εδώ δεν χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε κόστος. Θα πρέπει να περιμένουμε τον αγώνα με αντεπιθέσεις, όπου οι ομάδες θα πρέπει να ευχαριστήσουν με υψηλή απόδοση. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο over 2,5 γκολ με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *