The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπράγκα εναντίον Πάσος ντε Φερέιρα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Брага-ПасушдеФеррейра-11.12

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.

Το Δημοτικό στάδιο της Μπράγκα

Στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, η φιλόδοξη Μπράγκα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της Πάσος ντε Φερέιρα. Τυπικής διαδικασία το ματς που ολοκληρώνει χρονικά την 3η και τελευταία αγωνιστική στον 4ο όμιλο, καθώς η Μπράγκα έχει εξασφαλίσει την 1η θέση και φυσικά την πρόκριση, επιβεβαιώνοντας εύκολα τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Πάσος Φερέιρα, την Κάσα Πία και την 2ης κατηγορίας Τροφένσε.

Μπράγκα

Έξι βαθμοί για τη Μπράγκα στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, με την ομάδα του 50χρονου Αρτούρ Ζορζ να «καθαρίζει» εύκολα στην πρεμιέρα την Τροφένσε (3-0) στο «Μουνισιπάλ» και να επικρατεί ακολούθως 1-0 στη Λισαβόνα της Κάσα Πία, παρά το γεγονός πως έπαιζε για όλο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Δύο φορές επίσης νικήτρια του Λιγκ Καπ, ενώ φιναλίστ το 2021 όπου ήταν και η τελευταία της φορά που βρέθηκε σε τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Πάσος ντε Φερέιρα

Στην άλλη πλευρά, δύο ισοπαλίες για την Πάσος Φερέιρα στις ισάριθμες προηγούμενες αγωνιστικές, με 1-1 τόσο φιλοξενώντας την Κάσα Πία, όσο και στην έδρα της Τροφένσε, με τα αποτελέσματα αυτά, να είναι όαση, όσο παράξενο και αν ακούγεται, σε σχέση με τον κατήφορο που είχε προηγηθεί στο πρωτάθλημα. Του λόγου το αληθές, πέντε συνεχόμενες ήττες νωρίτερα, με την Πάσος Φερέιρα ουραγό και πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, ενώ αποκλεισμός και στον 3ο γύρο του κυπέλλου από την 3ης κατηγορίας Σετούμπαλ.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για τη Μπράγκα, δύο για την Πάσος Φερέιρα και τέσσερις ισοπαλίες, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μουνισιπάλ», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ).

Πρόβλεψη

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, το οποίο είναι καθαρά θέμα διάθεσης της Μπράγκα και του αν η Πάσος Φερέιρα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα για να τονώσει την ψυχολογία της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπράγκα με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *