The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μποταφόγκο εναντίον Παλμέιρας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Palmeiras x Botafogo, Brasileirao 2018, Palestra Italia, Sao Paulo SP, 22/08/2018, Foto: Fernando Dantas/Gazeta Press

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Ολυμπιακό Στάδιο

Σάββατο, 25 Μαΐου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Προτεινόμενο στοίχημα: φιλοξενούμενοι + το σύνολο είναι  κάτω από 3,5 με απόδοση 1,92

Μετά από τρία παιχνίδια στη σειρά στο Ρίο, όπου η Μποταφόγκο σημείωσε μέγιστο αριθμό βαθμών, αλλά η νίκη στο κλάσικο επί της Φλουμινένσε (0:1) ήταν άδικη, την Φογκάο περίμενε μια εβδομάδα για να προετοιμαστεί για τον μαραθώνιο. Το αστέρι έχει ήδη κάνει 7.000 χιλιόμετρα, πέταξε στα Goiânia, όπου έχασε από τον Goias (1:0). Από εκεί η ομάδα πήγε στο Ρίο και αμέσως μετά στην Ασουσιόν της Παραγουάης, όπου στο πλαίσιο των 32 του Copa  Sudamericana νίκησε τη τοπική Sol de America (0:1). Όπως και στον αγώνα με την Φλουμινένσε, τη νίκη τους οι Βραζιλιάνοι χρωστούσαν στην τύχη και όχι μόνο επειδή οι γηπεδούχοι δεν εφάρμοσαν πέναλτι. Ο αντίπαλος ήταν αδύναμος, από την 8η θέση στο Aperture Tournament, όπου παίζουν 12 ομάδες με προβλήματα στη δημιουργία και πολλά λάθη στα ασίστ, Φογκάο σώθηκε μόνο από την γκάφα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Ο τεχνικός της ομάδας Eduardo Barroca βρίσκεται ακόμα στην αναζήτηση του ιδανικού σχηματισμού, προσωπικού και τακτικού.

Από την Παραγουάη η Φογκάο πέταξε πίσω στο Ρίο, αλλά δεν θα παίξει εντός έδρας. Η διοίκηση αποφάσισε να κερδίσει επιπλέον χρήματα από το ακροατήριο που θα παρευρεθεί με μεγάλη χαρά στη συνάντηση με τη συμμετοχή του ισχυρότερου συλλόγου της χώρας, αλλά αυτή δεν είναι η Estrela Solitaria, αλλά η Παλμέιρας. Το μοναχικό αστέρι θα χάσει την υποστήριξη του Nilton Santos, αλλά η μεγάλη στρατιά των οπαδών Verdao θα γεμίσει το γήπεδο Garrincha στην πρωτεύουσα, τη Μπραζίλια, φορώντας του πράσινο φόρεμα.

Ο τεχνικός της Μποταφόγκο, ο Eduardo Barroca, δεν θα μπορέσει να υπολογίζει τους δύο βασικούς του παίκτες: τον Becky Carley και τον καλύτερο επιθετικό Eric, νοικιασμένο από την Παλμέιρας. Θλιβερές απώλειες, ειδικά υπό το φως του τρέχοντος μαραθωνίου. Η απώλεια του Eric είναι καταστροφική, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την καλύτερη άμυνα της ομάδας του Σκολάρι στη Βραζιλία.

Στον πρώτο αγώνα των 16 του Κυπέλλου Βραζιλίας στο Σαν Λουίς η Παλμέιρας κέρδισε το πρώτο από τα δύο παιχνίδια κόντρα στη Σαμπάιο Κορέα (0:1). Ο τεχνικός Σκολάρι έπαιξε εξολοκλήρου με δεύτερη σύνθεση της ομάδας.

Έτσι, ο προπονητής έσωσε τη δύναμή του για τον αγώνα στην πρωτεύουσα και, προφανώς, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχίσει το τρέχον αήττητο σερί των 28 παιχνιδιών στη Serie A, που άρχισε την περασμένη σεζόν με τη νίκη επί της Σάντο (4:0) εντός έδρας. Η Παλμέιρας, έγινε ηγέτης του πρωταθλήματος, απομακρύνοντας από την Peixi και τον Atletico Mineiro, οι οποίες επίσης νικήθηκαν στον τελευταίο γύρο της Σέριε Α (0:2). Τώρα οι «πράσινοι» έχουν 13 βαθμούς (4-1-0) και είναι έτοιμοι για την πέμπτη νίκη. Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι αποκατέστησε τον μέσο Scarpus, ο οποίος μπορεί ήδη να επιστρέψει στη συνήθη θέση του. Φυσικά, αυτό δεν μας λείε και πολλά. Η Παλμέιρας σπάνια προκαλεί αίσθηση εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Υπό κανονικές συνθήκες, θα ήταν δύσκολο για την Μποταφόγκο να κερδίσει τη βασιλεύουσα πρωταθλήτρια, αν και στο Engenyan οι Alvinegros μπορούσαν να υπολογίζουν κάτι βαθμούς. Σε ξένο γήπεδο, σε μια ξένη πόλη, με απώλεια δύο σημαντικών παικτών της βάσης, μια κουρασμένη ομάδα δύσκολα μπορεί να ελπίζει για κάτι κόντρα στην τρέχουσα πρωταθλήτρια, η οποία κερδίζει ταχύτητα πλεύσης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Παλμέιρας + το σύνολο είναι  κάτω από 3,5 με απόδοση 1,92


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *