The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μποταφόγκο εναντίον Ατλέτικο Μινέιρο: προγνωστικά για στοίχημα

АтлетикоМинейро-Сантос-13.10

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022, 12:00 π.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Ζοάο Χαβελάνζε

Ενώ η Ευρώπη μόλις ξυπνά, στη Νότια Αμερική η ποδοσφαιρική σεζόν βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Συμπεριλαμβανομένης της βραζιλιάνικης Serie A, όπου διεξάγεται ήδη η 17η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο. Θα διαρκέσει μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Τότε θα παίξει ένα ενδιαφέρον ζευγάρι, η νεοφερμένη Μποταφόγκο και η νυν πρωταθλήτρια, Ατλέτικο Μινέιρο. Υπάρχει κάποια ίντριγκα εδώ;

Η Μποταφόγκο σαφώς δεν θέλει να επιστρέψει στη Serie B

Το “Lone Star” δεν έχει δείξει τίποτα ιδιαίτερα εδώ και πολύ καιρό – ίσως, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δυσάρεστη αντίστροφη μέτρηση μετά το 1995, από την εποχή του κερδισμένου πρωταθλήματος. Ωστόσο, τη μερίδα του λέοντος των ετών σε αυτόν τον αιώνα η ομάδα πέρασε στην ελίτ κατηγορία της χώρας. Αλλά υπήρχαν μερικές εξαιρέσεις, συμπεριλαμβανομένης της σεζόν του 2021, η οποία έπρεπε να διεξαχθεί «έναν όροφο πιο κάτω». Από εκεί επέστρεψαν αμέσως, και από την 1η θέση κιόλας. Και για να αποφευχθεί μια νέα πτώση, κλήθηκε ένας νέος τεχνικός, ο Λουίς Κάστρο. Ο πρώην προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ κατάφερε να ανταποκριθεί στο σύνολό του, οι παίκτες του παραμένουν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο, στους 3 τελευταίους γύρους, η ομάδα έχασε δύο φορές, με σκορ 1-0 από τη Red Bull Bragantino.

Η Ατλέτικο Μινέιρο προσπαθεί να κρατήσει το περσινό επίπεδο

Τα «κοκοράκια» πέρυσι επιτέλους τίτλο πρωταθλήτριας της χώρας. Ο αδιαμφισβήτητος ήρωας ήταν ο Hulk, που επέστρεψε για να παίξει στην πατρίδα του. Τώρα, φυσικά, θέλoυν να αποκτήσουν βάση ως δύναμη Νο. 1 στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Δεν τα πάνε παντού τέλεια, αλλά, παρεμπιπτόντως, κι οι ανταγωνιστές χάνουν βαθμούς. Όχι χωρίς προβλήματα, αλλά οι παίκτες του Antonio Mohamad κατάφεραν να περάσουν την Emelek και να προκριθούν στα προημιτελικά του Copa Libertadores. Στη Serie A η νυν πρωταθλήτρια έχει ήδη αρκετά ανεπιτυχή σερί όταν δεν μπόρεσε να κερδίσει 4 σερί ματς. Αλλά το καλοκαίρι, η Ατλέτικο Μινέιρο κέρδισε τρεις συνεχόμενες φορές, μετά από τις οποίες σκόραρε 0-0 με τη Σάο Πάολο. Αυτό ήταν αρκετό για να επιστρέψει στην πρώτη τριάδα της τρέχουσας κλήρωσης. Αν είχε σημειωθεί νίκη στον τελευταίο γύρο, και όχι ισοπαλία, θα είχαν καταφέρει να ισοφαρίσουν με την κορυφαία της κλήρωσης…

Προηγούμενοι αγώνες

Στα τελευταία 4 ματς, το 2019-2020, οι ομάδες αντάλλαξαν αυστηρά νίκες στο δικό τους γήπεδο.

Πρόβλεψη

Η Μποταφόγκο δεν χαίρει της συμπάθειας των ειδικών. Αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν πρέπει να είναι τόσο υπερεκτιμημένοι. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα ουδέτερο στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *