The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ vs Λίβερπουλ. Πρόβλεψη για τον αγώνα στις 07.04.2016

Боруссия-Ливерпуль-07-04

Τουρνουά: Europa League

Χώρος: «Signal-Iduna-Park”, Ντόρτμουντ

Ημερομηνία αγώνα: 04.07.2016 22:05 (MSK)

Μπορούσια (Δ) Λίβερπουλ

Στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων του προημιτελικού του Europa League η Μπορούσια Ντόρτμουντ εντός έδρας της θα υποδεχτεί τη Λίβερπουλ. Περιμένουμε πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με απόχρωση βάσης των αρχών, η οποία κρίβεται στην προσωπικότητα του Jürgen Klopp. Ο Γερμανός προπονητής για πρώτη φορά θα παίξει εναντίον της πρώην ομάδας του, την οποία έκανε πρωταθλήτρια της Γερμανίας και φιναλίστ του Champions League.

Φανταστική

Επί του Tuhel η Μπορούσια δεν έχει κερδίσει ακόμα τα τρόπαια, αλλά το επίπεδο παιχνιδιού, το οποίο δείχνουν οι Γερμανοί για σχεδόν όλη τη σεζόν είναι εντυπωσιακό. Στην Bundesliga οι “Πρώσοι” μετά από 28 παιχνίδια έχουν στο ενεργητικό τους 67 πόντους και βρίσκονται στη δεύτερη θέση, απέχοντας από τη Μπάγερν για πέντε πόντους. Υπάρχει ακόμα δυνατότητα να ανταγωνιστούν για την «Σαλατιέρα», αλλά με κάθε ειλικρίνεια πρέπει να ειπωθεί ότι οι πιθανότητες της Ντόρτμουντ για τον τίτλο του πρωταθλητή είναι μικρές. Άλλο πράγμα είναι το Europa League, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όλα εξαρτώνται από την BVB.

Όχι και άσχημη φόρμα της Λίβερπουλ

Αλλά και η Λίβερπουλ δεν είναι τόσο απλή. Η ομάδα του Jürgen Klopp στους «16» του Europa League σίγουρα προσπέρασε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και στο Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας δεν παίζει άσχημα στους εκτός έδρας αγώνες. Ωστόσο, το τελευταίο ματς εκτός έδρας στο πρωτάθλημα της Αγγλίας οι «πελεκάνοι» έχασαν από την Σαουθάμπτον. Είναι πολύ δύσκολα να εξηγήσει κανείς λογικά εκείνη την ήττα, επειδή οι «κόκκινοι» έως 64΄ με σιγουριά υπερίσχυαν τον αντίπαλο με σκορ 2:0, ελέγχανε την πορεία του παιχνιδιού και έπαιζαν με βολικό για αυτούς τρόπο, αλλά έγινε κάποια ατυχία που μετατράπηκε σε ήττα από τους «αγίους» με σκορ 2:3.

Πρόγνωση

Η Λίβερπουλ ξέρει να παίξει ποιοτικά εκτός έδρας, και ο Klopp είναι απόλυτος γνώστης των δυνατοτήτων της πρώην ομάδας του. Η Μπορούσια είναι πολύ δυνατή, αλλά έχει τα αδύναμα σημεία της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι νίκη της Λίβερπουλ με χαντικάπ +1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *