The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Σάλκε: πρόβλεψη για τον αγώνα

010-BorussiaDortmund-FCSchalke04-27.04

Μπουντεσλίγκα

Signal Iduna Park, Ντόρτμουντ

Σάββατο, 27 Απριλίου 2019, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο 27 Απριλίου, το ντέρμπι του Ρουρ θα διεξαχθεί στο Ντόρτμουντ στο πλαίσιο του 31ου γύρου της Μπουντεσλίγκα, όπου η τοπική Μπορούσια θα φιλοξενεί τη Σάλκε από τη Γκελζενκίρχεν. Είναι ισχυρές ομάδες, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν «σβήσει» αυτή τη σεζόν. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ντόρτμουντ – Σάλκε.

5 νίκες και ένα λάθος με την Μπάγερν

Αυτή τη στιγμή η Ντόρτμουντ είναι η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος της Γερμανίας, επειδή όχι πολύ καιρό πριν η ομάδα την Μπάγερν άφησε να περάσει μπροστά. Αυτό συνέβη στις αρχές Απριλίου, όταν στο Μόναχο οι «σφίγγες» έχασαν με σκορ 5:0. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τελευταίους 6 αγώνες η ενδεκάδα του Λισιέν Φαβρ επέτρεψε μόνο εκείνο το μοναδικό λάθος, ενώ τους υπόλοιπους πέντε αγώνες η ομάδα κέρδισε με συνολικό σκορ 14:4. Επιπλέον, η Ντόρτμουντ παίζει πιο επιθετικά και αποτελεσματικά εντός έδρας, έχοντας κερδίσει τους τελευταίους τέσσερις αγώνες του πρωταθλήματος με συνολικό σκορ 10:4.

Και πού είναι οι νίκες;

Ταυτόχρονα η Σάλκε απλώς αποτυγχάνει στην τρέχουσα σεζόν, γιατί αυτή τη στιγμή είναι η 15η ομάδα του πρωταθλήματος. Ωστόσο, δεν πρέπει να ανησυχείτε ότι οι παίκτες από το Γκελζενκίρχεν μπορούν να αποκλειστούν από τη Μπουντεσλίγκα, επειδή η διαφορά από την 16η θέση αποτελεί 6 βαθμούς (η ζώνη υποβιβασμού). Εντούτοις, τώρα οι παίκτες του Huba Stevens βρίσκονται σε χάλια φόρμα, επειδή κέρδισαν μόνο μία φορά στους τελευταίους 13 αγώνες (υπήρχαν ακόμα δύο ισοπαλίες). Εκτός έδρας οι «βασιλικοί μπλε» χάνουν πολύ και σταθερά, ενώ οι ίδιοι σκοράρουν μόνο περιοδικά…

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια φαίνεται τώρα πολύ καλή και πρέπει να κερδίσει για να έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Την ίδια στιγμή η Σάλκε φαίνεται απλά απογοητευτική, καθώς και εκτός έδρας η ομάδα αποτυγχάνει. Πιθανότατα, σε αυτόν τον αγώνα οι γηπεδούχοι θα κυριαρχήσουν σε όλα τα 90 λεπτά, γι’ αυτό είναι πιο λογικό να στοιχηματίσετε στη σίγουρη τους νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ντόρτμουντ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *