The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Σάλκε: Πρόβλεψη για τον αγώνα

GELSENKIRCHEN, GERMANY - OCTOBER 26: Marco Reus of Borussia Dortmund is challenged by Salif Sane of FC Schalke 04 during the Bundesliga match between FC Schalke 04 and Borussia Dortmund at Veltins-Arena on October 26, 2019 in Gelsenkirchen, Germany. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βεστφάλεν

Στο πλαίσιο του 26ου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα πραγματοποιηθεί το περίφημο «Ruhr Derby». Ο ιστότοπός μας σας προσφέρει πρόβλεψη για τον αγώνα Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Σάλκε.

Οι «σφίγγες» θα είναι κουρασμένες μετά το Παρίσι

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε την ομώνυμη ομάδα από το Μενχενγκλάντμπαχ στο  σημαντικό αγώνα από την πλευρά του τουρνουά στον τελευταίο γύρο. Οι «σφίγγες» είναι σε πολύ καλή κατάσταση και χάρη σε 4 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα βγήκαν στη 2η θέση, ήδη συνηθισμένα τα τελευταία χρόνια κυνηγώντας την σημερινή πρωταθλήτρια την Μπάγερν Μονάχου. Η διαφορά πίσω από την σημερινή πρωταθλήτρια είναι μόνο 4 βαθμούς, οπότε σίγουρα θα υπάρχει ίντριγκα στην Μπουντεσλίγκα.

Αυτή την εβδομάδα η ομάδα έχει να παίξει έναν δύσκολο αγώνα εναντίον ΠΣΖ στο Champions League, στο οποίο, μετά τη νίκη στον πρώτο αγώνα, οι «σφίγγες» θα πρέπει να αντισταθούν σε μια πραγματική έκρηξη επιθέσεων στο Παρίσι. Παρ’ όλα αυτά, ο σούπερ σκόρερ της ομάδας Έρλινγκ Χόλαντ έχει να σκοράρει για αρκετούς αγώνες, οπότε αναμένουμε δραστηριότητα και γκολ από αυτόν.

Η Σάλκε βρίσκεται σε κρίση

Η Σάλκε αντιμετωπίζει αγωνιστική κρίση τελευταία. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 5 γύρων η Σάλκε σημείωσε μόλις 3 βαθμούς και έπεσε στην 6η θέση στην κατάταξη. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα δεν μπόρεσε να νικήσει την ίδια ασταθής Χόφενχαϊμ, παρά το γεγονός ότι είχε χάντικαπ στον αντίπαλό της σε διάφορους στατιστικούς δείκτες. Εάν δεν λάβετε υπόψη τη νίκη επί της Χέρτα Βερολίνου στην παράταση στο κύπελλο Γερμανίας, η ομάδα κέρδισε την τελευταία φορά στις 17 Ιανουαρίου. Αυτό δεν μπορεί να μη στενοχωρεί το προπονητικό προσωπικό και τη διοίκηση του συλλόγου, επειδή η απώλεια θέσης στην ευρωπαϊκή ζώνη του ανταγωνισμού στο τελευταίο μέρος της σεζόν μπορεί να είναι εξαιρετικά επώδυνη.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο οι ομάδες ικανοποιήθηκαν με άκαρπη ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία του ντέρμπι, τη φόρμα της επιθετικής γραμμής της Ντόρτμουντ και την πιθανή κόπωση μετά τον αγώνα με την ΠΣΖ, θα προσπαθήσω να υποθέσω μεγάλο αριθμό γκολ σε αυτόν τον αγώνα. Ποντάρω ότι περισσότερα από τρία γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *